Перегляд зібрання за групою - Теми recipe

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Аналіз та організація технології виробництва курячих консервівДембіцький, Владислав Русланович; Dembitskyi, Vladyslav
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»Паращук, Анна Олександрівна; Paraschuk, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології напоїв з молочної сироватки в умовах ТОВ «Люстдорф» Вінницької областіСивак, Євгеній Русланович; Sivak, Yevheniy
2023Аналіз та удосконалення технології сирокопчених ковбас із застосуванням різних видів сировини в умовах «Київського м’ясокомбінату» Київської областіФедорук, Наталія Миколаївна; Fedoruk, Nataliya
2022Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»Герасевич, Галина Миколаївна; Gerasevych, Halyna
2017-01Ветеринарна рецептураАвраменко, Наталія Володимирівна; Avramenko, Natalia; Козій, Наталія Володимирівна; Koziy, Natalia; Підборська, Раїса Володимирівна; Pidborska, Raisa; Шаганенко, Володимир Сергійович; Shahanenko, Volodymyr
2020Ветеринарна рецептураРубленко, Сергій Васильович; Rublenko, Sergiy; Авраменко, Наталія Володимирівна; Avramenko, Natalia; Козій, Наталія Володимирівна; Koziy, Natalia; Шаганенко, Володимир Сергійович; Shahanenko, Volodymyr; Шаганенко, Раїса Володимирівна; Shahanenko, Raisa
2024Організація виробництва напівкопчених ковбасГончаренко, Назар Миколайович; Honcharenko, Nazar
2024Організація виробництва твердого сируГушленко, Олег Вікторович; Gushlenko, Oleh
2023Удосконалення технології морозиваМельник, Роман Володимирович; Melnik, Roman