Перегляд зібрання за групою - Теми preserves

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марокКовальов, Валерій Олександрович; Kovalov, Valerii; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia
2020Оцінка безпечності та якості рибних пресервів «Оселедець-філе шматочки в олії», виготовлених під ТМ «Своя лінія»Жлудь, Данило Романович; Zhlud, Danylo; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr
2023Оцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіСлюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Serhii; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliiа; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla
2024Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінностіЗброй, Віталій Олександрович; Zbroj, Vitaliy; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana