Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми preserves
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок | Ковальов, Валерій Олександрович; Kovalov, Valerii; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2020 | Оцінка безпечності та якості рибних пресервів «Оселедець-філе шматочки в олії», виготовлених під ТМ «Своя лінія» | Жлудь, Данило Романович; Zhlud, Danylo; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr |
2023 | Оцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі | Слюсаренко, Сергій Володимирович; Sliusarenko, Serhii; Гриневич, Наталія Євгеніївна; Grynevych, Nataliiа; Слюсаренко, Алла Олександрівна; Sliusarenko, Alla |
2024 | Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності | Зброй, Віталій Олександрович; Zbroj, Vitaliy; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |