Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptics
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Контроль органолептичних показників, ідентифікація складу варено-копчених ковбасних виробів за гістологічного аналізування | Крижанівська, Ю.В.; Kryzhanivska, Yu.; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2020 | Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів | Уманець, Юлія Олегівна; Umanets, Yuliia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
2021 | Показники якості та товарознавча оцінка маринованих грибів | Лагода, Олександр Oлександрович; Lagoda, Oleksandr; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr |