Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic parameters
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Вплив умов ферментації на властивості молоковмісного продукту з комбінованим складом жирової фази | Андреус, Світлана Миколаївна; Andreus, Svitlana; Романчук, Ірина Олегівна; Romanchuk, Irina; Рудакова, Тетяна Василівна; Rudakova, Tetiana; Наріжний, Сергій Анатолійович; Narizhniy, Serhiy |
2016 | Зміна властивостей сухих молочних продуктів за відновлення | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Пухляк, Анастасія Григорівна; Pukhliak, Anastasiya; Старовойтова, Алла Андріївна; Starovoytova, Alla |
2020 | Перспективи використання рослинних добавок як інгібіторів окиснення харчових жирів | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana |