Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми organic acids
Результати 1 до 2 із 2
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021-04 | Вміст основних хімічних елементів у плодах черешні різних строків достигання | Шубенко, Лідія Анатоліївна; Shubenko, Lidiia; Шох, Світлана Сергіївна; Shoh, Svetlana; Федорук, Юрій Васильович; Fedoruk, Juriy; Михайлюк, Дмитро; Myhajljuk, Dmitro; Вуйко, Анна; Vujko, Anna |
2022 | Вплив карбонату калію і лимонної кислоти на показники якості вермішелі як складової меню готельно-ресторанних комплексів Київщини | Білий, Вадим Юрійович; Bilyi, Vadym; Мерзлов, Сергій Віталійович; Merzlov, Serhii; Мерзлова, Галина Вікторівна; Merzlova, Halyna; Машкін, Юрій Олексійович; Mashkin, Uirii; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii; Недашківська, Наталія Володимирівна; Nedashkivska, Nataliia; Біла, Вікторія Вікторівна; Bila, Viktoriya |