Перегляд зібрання за групою - Теми milk fat

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 26  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2007Antioxidative potential of spices in milk fatDyman, Tatyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Zagoruy, Ludmila; Загоруй, Людмила Петрівна
2021Assessment of the Adaptive Stability of the Holstein Cows in the Conditions of the Ecological Plasticity in Northern Steppe of UkrainePishchan, Ilona; Піщан, Ілона Станіславівна; Pishchan, Stanislav; Піщан, Станіслав Григорович; Lytvyshchenko, Lyudmyla; Литвищенко, Людмила Олександрівна; Honchar, Aliona; Гончар, Альона Олександрівна; Horchanok, Anna; Горчанок, Анна Володимирівна; Mylostyvyi, Roman; Милостивий, Роман Васильович; Kapshuk, Nataliia; Капшук, Наталія Олексіївна; Kuzmenko, Oksana; Кузьменко, Оксана Анатоліївна
2019Influence of chelations on dairy productivity of cows in different periods of manufacturing cycleГорчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Губанова, Надія Леонідівна; Hubanova, Nadiia; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Новіцький, Роман Олександрович; Novitskiy, Roman; Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander; Ткаченко, Марина Володимирівна; Tkachenko, Maryna; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia
2020Study of blurring and hysteresis of phase transformations of milk fat by transit calorimetry methodFedorov, Vladymyr; Kepko, Oleg; Kepko, Valentyna; Trus, Оleksandr; Zhurilo, Svitlana; Федоров, Володимир Гаврилович; Кепко, Олег Ігорович; Кепко, Валентина Миколаївна; Трус, Олександр Миколайович; Журило, Світлана Владиславівна
2019The influence of crossbreeding on the protein composition, nutritional and energy value of cow milkBorshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Васильович; Kosior, Lesia; Косіор, Леся Тарасівна; Lastovska, Iryna; Ластовська, Ірина Вікторівна; Pirova, Liudmyla; Пірова, Людмила Вікторівна
2004Антиоксиданти біологічного походження у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Ільніцький, Микола Григорович; Ilnitskiy, Мikolay
2005Антиоксидантний потенціал ефірних олій спецій у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Антиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2011Антиоксидантні властивості рослинних олій у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2008Атиоксидантний потенціал рослинних добавок у молочному жиріДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй Lіudmila, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2010Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походженняСеманюк, Володимир Іванович; Semaniuk, Volodymyr; Салата, Володимир Зінов'євич; Salata, Volodymyr; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Присяжнюк, Наталія Михайлівна; Prysiazhniuk, Nataliia
2018Вплив хелатів на молочну продуктивність корів у різні періоди виробничого циклуГорчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii
2007Жирнокислотний склад молочного жиру з біоантиоксидантамиЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2003Застосування біоантиоксидантів для підвищення стійкості вершкового маслаДимань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana; Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila
2018Использование препарата смартамин в рационах высокопродуктивных коров голштинской породы при ожирении печениГорчанок, Анна Владимировна; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Кузьменко, Оксана Анатольевна; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana
2014Исследование показателей качества молочного сырьяГребельник, Оксана Петровна; Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana
2007Методичні рекомендації щодо застосування антиоксидантів рослинного походження для гальмування авто окиснення молочного жируЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana
2016Оцінка племінної цінності бугаїв-плідників молочних порідДаншин, Віктор Олесандрович; Danshyn, Viktor; Рубан, Сергій Юрійович; Ruban, Serhii; Федота, Олена Михайлівна; Fedota, Olena; Мітіогло, Лариса Миколаївна; Mitiohlo, Larysa; Борщ, Олександр Олександрович; Borsch, Oleksandr
2011Поліпшення якості жировмісних продуктів за допомогою антиоксидантів ролинного походженняЗагоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Димань, Тетяна Миколаївна; Dyman, Tatyana