Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми herring
Результати 1 до 4 із 4
| Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Аналіз безпечності та споживних властивостей пресервів з філе оселедця різних торгових марок | Ковальов, Валерій Олександрович; Kovalov, Valerii; Букалова, Наталія Володимирівна; Bukalova, Natalia |
| 2024 | Аналіз та удосконалення технології виробництва рибних пресервів | Петровський, Володимир Сергійович; Petrovsky, Volodymyr |
| 2024 | Аналіз та удосконалення технології рибних консервів | Зброй, Віталій Олександрович; Zbroi, Vitaly |
| 2024 | Удосконалення технології та виробництва рибних пресервів підвищеної харчової цінності | Зброй, Віталій Олександрович; Zbroj, Vitaliy; Цехмістренко, Оксана Сергіївна; Tsekhmistrenko, Оksana |