Перегляд зібрання за групою - Теми enzyme preparation

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької областіЛюбченко, Василь Ігорович; Liubchenko, Vasyl
2009Вплив добавок Sel-Plex та Allzyme ssf у комбікормах на продуктивність та збереженість курчат-бройлерівКосяненко, Олена Михайлівна; Kosyanenkо, Olena; Герасименко, Віктор Юрійович; Gerasymenko, Victor
2024Ефективність застосування ферментного препарату Hemicell® HT за вирощування молодняку гусенятБабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Соболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svetlana
2017Перетравність корму та баланс мінеральних речовин в організмі свиней за згодовування кормових добавокЧернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii