Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми enzyme preparation
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Аналіз технології виробництва і переробки м’яса курчат-бройлерів та шляхи її удосконалення у ФГ «Дарина» Могилів-Подільського району Вінницької області | Любченко, Василь Ігорович; Liubchenko, Vasyl |
2009 | Вплив добавок Sel-Plex та Allzyme ssf у комбікормах на продуктивність та збереженість курчат-бройлерів | Косяненко, Олена Михайлівна; Kosyanenkо, Olena; Герасименко, Віктор Юрійович; Gerasymenko, Victor |
2024 | Ефективність застосування ферментного препарату Hemicell® HT за вирощування молодняку гусенят | Бабенко, Сергій Петрович; Babenko, Serhii; Бомко, Віталій Семенович; Bomko, Vitalii; Кузьменко, Оксана Анатоліївна; Kuzmenko, Oksana; Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Титарьова, Олена Михайлівна; Tytariova, Olena; Сломчинський, Михайло Миколайович; Slomchynskyi, Mykhailo; Недашківський, Володимир Михайлович; Nedashkivskyi, Volodymyr; Соболєва, Світлана Василівна; Sobolievа, Svetlana |
2017 | Перетравність корму та баланс мінеральних речовин в організмі свиней за згодовування кормових добавок | Чернявський, Олександр Олександрович; Cherniavskyi, Oleksandr; Чернюк, Сергій Васильович; Chernyuk, Sergii |