Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми casein
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2021 | Amino Acid Composition of Whey and Cottage Cheese Under Various Rennet Enzymes | Bilyi, Vadym; Білий, Вадим Юрійович; Merzlov, Serhii; Мерзлов, Сергій Віталійович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Merzlova, Halyna; Мерзлова, Галина Вікторівна |
2024 | Comparison of the effect of different rennet enzymes on the amino acid composition and sensory parameters of Lyubitelskyi cheese | Borshch, Oleksandr; Борщ, Олександр Олександрович; Narizhniy, Serhiy; Наріжний, Сергій Анатолійович; Mashkin, Yurii; Машкін, Юрій Олексійович; Osipenko, Inna; Осіпенко, Інна Станіславівна |
2016 | Зміни технологічних властивостей молока корів за субклінічного маститу | Тишківська, Наталія Василівна; Tishkіvska, Natalii; Тишківський, Михайло Ярославович; Тyshkivskіy, Mуkhailo |
2014 | Технологічні властивості молока кіз зааненської породи | Гребельник, Оксана Петрівна; Hrebelnyk, Oksana; Пірова, Людмила Вікторівна; Pirova, Liydmila |