Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми caloric content
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | The use of food additives and ingredients in the production of canned meat and vegetable products | Prilipko, Tetiana; Приліпко, Тетяна Миколаївна; Bukalova, Natalia; Букалова, Наталія Володимирівна; Bogatko, Nadiіa; Богатко, Надія Михайлівна; Lyasota, Vasily; Лясота, Василь Петрович |
2004 | Деякі показники якості м’яса курчат-бройлерів при використанні в їх раціонах добавок селену | Соболєв, Олександр Іванович; Sobolev, Alexander |
2021 | Доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції | Загоруй, Людмила Петрівна; Zagoruy, Ludmila; Калініна, Галина Петрівна; Kalinina, Galina; Мазур, Тетяна Григорівна; Mazur, Tetyana; Луценко, Андрій Романович; Lutsenko, Andrey |