Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Перегляд зібрання за групою - Теми айран
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Аналіз та удосконалення технології кисломолочних напоїв в умовах ПрАТ«Юрія» | Шульга, Марта Олександрівна; Shulga, Marta |
2024 | Оцінка якості та безпечності кисломолочного напою «Айран з кропом» 1,8 % жиру ТМ «Яготинський» виготовленого за технологічних умов ТДВ «Яготинський маслозавод» | Качан, Катерина Петрівна; Kachan, Kateryna; Джміль, Володимир Іванович; Dzhmil, Volodymyr |
2024 | Порівняльні показники ефективності айрану та ряжанки на організм людини | Король-Безпала, Леся Петрівна; Korol-Bezpala, Lesia; Балашова, Анна Ігорівна; Balashova, Anna; Іваниця, Ігор Олександрович; Ivanytsia, Ihor |