Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9980
Назва: Спосіб клонального мікророзмноження руколи
Інші назви: Method of clonal micropropagation of arugula
Автори: Карпук, Леся Михайлівна
Павліченко, Андрій Андрійович
Сторожик, Лариса Іванівна
Войтовська, Вікторія Іванівна
Karpuk, Lesia
Pavlichenko, Andrii
Storozhyk, Larysa
Voitovska, Viktoriia
Ключові слова: клональне мікророзмноження;рукола;clonal micropropagation;arugula
Дата публікації: 2019
Короткий огляд (реферат): Спосіб клонального мікророзмноження руколи, що включає стерилізацію, отримання життєздатних проростків, укорінення, культивування та пересаджування у ґрунт, який відрізняється тим, що використовують насіння руколи, яке стерилізують розчином сулеми, у модифіковане середовище додають бензиламінопурин (БАП) 0,5-0,8 мг/л, нафтилоцтову кислоту (МОК) 0,2-0,4 мг/л, індолілоцтову кислоту (ІОК) 0,3-0,5 мг/л і цукрозу 30,0 г/л та пересаджують проростки у ґрунт на 14 добу. The method of clonal micropropagation of arugula, which includes sterilization, obtaining viable seedlings, rooting, cultivation and transplanting into the soil, which is characterized by the fact that arugula seeds are used, which are sterilized with a sulema solution, benzylaminopurine (BAP) 0.5-0.8 is added to the modified medium mg/l, naphthyl acetate acid (MOC) 0.2-0.4 mg/l, indolylacetic acid (IOC) 0.3-0.5 mg/l and sucrose 30.0 g/l and seedlings are transplanted into the soil for 14 days.
Опис: Карпук Л.М., Павліченко А.А., Сторожик Л.І., Войтовська В.І. Патент на корисну модель № 139242 від 26.12.2019 р. (Україна). Спосіб клонального мікророзмноження руколи. Заявл. 13.06.2019; опубл. 26.12.2019, Бюл. № 24.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9980
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
99_139242-К_D_UA.pdf88,77 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
100_139242-К_A_UA.pdf63,49 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити
published_description.pdf158,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.