Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9961
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГлеваський, Володимир Іванович-
dc.contributor.authorHlevaskiy, Volodymyr-
dc.contributor.authorСидорова, Ірина Марківна-
dc.contributor.authorSidorova, Iryna-
dc.contributor.authorКуянов, Володимир Вікторович-
dc.contributor.authorKuyanov, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-02-13T07:39:07Z-
dc.date.available2024-02-13T07:39:07Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationГлеваський В, І., Сидорова І. М., Куянов В.В. Облік фізичних якостей коренеплодів при прийманні і зберіганні буряків цукрових. Агробіологія. Збірник наукових праць. БНАУ. Вип.2 2023. С 137-145.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9961-
dc.descriptionThis article studied the quality of sugar beet roots during storage. The determining factor in the efficiency of beet sugar production is the output of sugar at the plant. Root crops are characterized by a sharp change in technological quality depending on the areas of beet cutting, agrometeorological conditions of the year, growing technology and storage conditions. They are easily damaged during collection and transportation, and relatively poorly stored. The physical properties of root crops depend mainly on the settings of beet harvesters, weather conditions during the harvesting period, and the chemical properties depend on varietal characteristics and agricultural cultivation techniques.uk_UA
dc.description.abstractУ даній статті вивчалося питання якості коренеплодів буряків цукрових при зберіганні. Визначальним фактором ефективності бурякоцукрового виробництва є вихід цукру на заводі. Коренеплоди характеризуються різкою зміною технологічної якості залежно від районів бурякосіяння, агрометереологічних умов року, технології вирощування й умов зберігання. Вони легко пошкоджуються при збиранні та транспортуванні, відносно погано зберігаються. Фізичні властивості коренеплодів залежать в основному від налаштувань бурякозбиральних машин, погодних умов у період збирання, а хімічні властивості – від сортових особливостей й агротехніки вирощування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectбуряки цукрові, коренеплід, якість коренеплодів, цвітушність, коренева гниль, кагати.uk_UA
dc.subjectsugar beets, root crop, quality of root crops, flowering, root rot, cagati.uk_UA
dc.titleОблік фізичних якостей коренеплодів при прийманні і зберіганні буряків цукровихuk_UA
dc.title.alternativeAccounting for the physical qualities of root crops when receiving and storing sugar beetsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udcУДК 631.573-026.5:633.63uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Oblik_fizychnykh_yakostey.pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.