Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9845
Title: Порівняльна оцінка сортів сої за якісними показниками зерна в умовах правобережного лісостепу України
Other Titles: Comparative assessment of soybean varieties according to grain quality indicators in the conditions of the right-bank forest-steppe of Ukraine
Authors: Мостипан, Олена Валеріївна
Mostypan, Olena
Keywords: соя;сорт;вміст білка;вміст жиру;погодні умови;soybean;variety;protein content;fat content;weather conditions
Issue Date: 30-Mar-2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Abstract: Наведено порівняння сортів сої за якісними показниками зерна в умовах Правобережного Лісостепу України. Встановлено, що вміст білка та жиру в насінні сої залежить від сортових особливостей та погодних умов. В середньому за два роки найвищий вміст білка та жиру в насінні сої отримано у сортів сої Ауреліна та ЕС Командор. Comparison of soybean varieties is given according to grain quality indicators in the conditions of the Right Bank Forest Steppe of Ukraine. It has been established that the content of protein and fat in soybean seeds depends on varietal characteristics and weather conditions. On average, for two years, the highest content of protein and fat in soybean seeds was obtained from soybean varieties Aurelina and EC Commander.
Description: Мостипан О. В. Порівняльна оцінка сортів сої за якісними показниками зерна в умовах правобережного лісостепу України. Матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції присвяченої видатним вченим Васильківському С. П. і Молоцькому М. Я. – засновникам наукової школи з селекції та насінництва пшениці і картоплі: «Аграрна освіта і наука: досягнення та перспективи розвитку», м. Біла Церква, 30 березня 2023 року, С. 215–217.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9845
metadata.dc.identifier.udc: 633.34;006.015.5
Appears in Collections:Наукові публікації



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.