Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9763
Назва: Продуктивність пшениці озимої залежно від сортових особливостей
Інші назви: Productivity of winter wheat depending on varietal characteristics
Автори: Бурлаченко, Дмитро
Sidorova, irina
Сидорова, Ірина Марківна
Ключові слова: пшениця озима;сорт;продуктиивність;колос;зерно;маса;winter wheat;ear;productivity;grain;mass;variety
Дата публікації: 2021
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Бурлаченко Д.О., Сидорова І.М. Продуктивність пшениці озимої залежно від У ХХІ СТОЛІТТІ Іноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садово-парковому господарстві. 14 квітня 2021 року Біла Церква 2021. С.30-31.
Короткий огляд (реферат): Визначальною й потужною біологічною основою зростання врожайності сільськогосподарських культур є створення сортів з високим природним потенціалом продуктивності. У пшениці озимої вплив сорту до приросту врожайності становить понад 50 %
Опис: The decisive and powerful biological basis for increasing the yield of agricultural crops is the creation of varieties with a high natural productivity potential. In winter wheat, the influence of the variety on the yield increase is more than 50%
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9763
УДК: 631.524.84/.526.32:633.11"324"
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бурлаченко, Сидорова.pdf302,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.