Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9741
Title: | Формування стратегії забезпечення конкурентоспроможності промислових підприємств |
Other Titles: | Formation of a strategy for ensuring the competitiveness of industrial enterprises |
Authors: | Повар-Бобровська, Ірина Володимирівна Povar-Bobrovska, Iryna |
Keywords: | конкурентоспроможність, конкурентні переваги, ресурси, стратегія фокусування клієнтури;competitiveness, competitive advantages, resources, customer focus strategy |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Повар-Бобровська І. В. Формування стратегії забезпечення конкурентоспроможності промислових підприємств / І. В. Повар-Бобровська; наук. керівник Н. В. Коваль // Молодь – аграрній науці і виробництву. Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти, 19 травня 2022 р., м. Біла Церква. - Біла Церква : БНАУ, 2022. С. 77-78. |
Abstract: | Розкрито концептуальні основи забезпечення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг промислових підприємств. Обґрунтовано необхідність використання промисловими підприємствами конкурентної стратегії – фокусування клієнтури, яка спрямована на задоволення запитів цільової групи фактичних та потенційних клієнтів. |
Description: | The conceptual foundations of ensuring competitiveness and the formation of competitive advantages of industrial enterprises are revealed. The need to use a competitive strategy by industrial enterprises - focusing on clientele, which is aimed at satisfying the requests of a target group of actual and potential customers - is substantiated. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9741 |
metadata.dc.identifier.udc: | 658.11:005.21 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Повар-Бобровська.pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.