Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9733
Назва: Сорт картоплі Червона рута
Інші назви: Potato variety Chervona ruta
Автори: Остренко, Михайло Володимирович
Ostrenko, Mykhailo
Осипчук, Андрій Антонович
Osipchuk, Andriy
Назар, Стефанія Григорівна
Nazar, Stefania
Осипчук, Алла Андріївна
Osipchuk, Alla
Тактаєв, Борис Анатолійович
Taktayev, Boris
Тарасенко, Олег Олександрович
Tarasenko, Oleg
Рязанцев, Борис Васильович
Ryazantsev, Boris
Разкевич, Микола Пилипович
Raskevich, Mykola
Мельник, Павло Олексійович
Melnik, Pavlo
Кононученко, Алла Олексіївна
Kononuchenko, Alla
Собран, Василь Михайлович
Sobran, Vasil
Ключові слова: картопля;potatoes
Дата публікації: 2005
Короткий огляд (реферат): Свідоцтво № 0597 про авторство на сорт картоплі Червона рута. / А.А. Осипчук, С.Г. Назар, М.В. Остренко та ін. - заявка № 01031021. - 1с.
Опис: ЧЕРВОНА РУТА – (оригінатор - інститут картоплярства НААН, Україна) середньопізній, дуже врожайний, багатобульбовий, лежкий сорт. Шкірка рожева, гладенька, м’якуш білий, розварюється (крохмалистість до 20%), форма кругло-овальна, великого розміру, вічка середньо-заглибленні, квітки фіолетові, стебло високе та грубе, листя темно-зелене, середнього розміру. Сорт стійкий до хвороб, різних гнилей, посухи, холоду і проростання вічок під час збирання врожаю. / CHERVONA RUTA - (originator - Institute of Potato Growing, NAAS, Ukraine) is a medium-late, very productive, multi-tuberous, keeping variety. The skin is pink, smooth, white flesh, boiled (starch content up to 20%), round-oval, large, medium-sized eyes, purple flowers, tall and coarse stem, dark green leaves, medium size. The variety is resistant to diseases, various rot, drought, cold and sprouting eyes during harvest.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9733
УДК: 633.4
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Червона рута.pdf130,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.