Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9653
Назва: Сорт картоплі Лілея
Інші назви: Potato variety Lily
Автори: Остренко, Михайло Володимирович
Ostrenko, Mykhailo
Осипчук, Андрій
Osipchuk, Andriy
Назар, Стефанія
Nazar, Stefania
Тарасенко, Олег
Tarasenko, Oleg
Тактаєв, Борис Анатолійович
Taktayev, Boris
Осипчук, Алла Андріївна
Osipchuk, Alla
Мицько, Володимир Миколайович
Mytsko, Volodymyr
Пилипенко, Лілія Аміновна
Pilipenko, Lilia
Тимошенко, Тетяна Василівна
Tymoshenko, Tatiana
Мельник, Павло Олексійович
Melnik, Pavlo
Ключові слова: картопля;potatoes
Дата публікації: 2003
Короткий огляд (реферат): Свідоцтво № 0317 про авторство на сорт картоплі Лілея. / А.А. Осипчук, С.Г. Назар, Остренко М.В . та ін. Заявка № 00031003. - 1с.
Опис: ЛІЛЕЯ – (оригінатор – інститут картоплярства НААН, Україна). Середньостиглий столовий високоврожайний сорт картоплі. Картопля сорту Лілея має дуже хороші смакові якості. Вміст крохмалю 11,4-17,5 %.Бульби сорту округло- овальні , великі, вирівняні , стійкі до механічних пошкоджень ; шкірка жовта , гладка; очки дрібні ; м'якуш жовтий. Сорт придатний для вирощування на всіх типах ґрунтів. / LILEYA - (originator - the Institute of Potato Growing of the National Academy of Sciences, Ukraine). A mid-season, high-yielding table potato variety. Lilea potatoes have very good taste. The starch content is 11.4-17.5%. The tubers of the variety are round-oval, large, leveled, resistant to mechanical damage; the skin is yellow, smooth; the eyes are small; the flesh is yellow. The variety is suitable for cultivation on all types of soils.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9653
УДК: 633.4
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лілея.pdf99,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.