Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9650
Назва: Особливості введення в культуру in vitro Vaccinium corymbosum L.
Інші назви: Features of introducing in vitro Vaccinium corymbosum L.
Автори: Куманська, Юлія Олександрівна
Kumanska, Yuliia
Сидорова, Ірина Марківна
Sidorova, Irina
Ключові слова: лохина;blueberry;in vitro;in vitro;стерилізація;sterilization
Дата публікації: 16-лис-2022
Видавництво: Миронівський інститут пшениці ім. В.М . Ремесла, с. Центральне
Бібліографічний опис: Куманська Ю.О., Сидорова І.М. Особливості введення в культуру in vitro Vaccinium corymbosum L. Сучасні аспекти підвищення продуктивного та адаптивного потенціалу сільськогосподарських культур у контексті європейського зеленого курсу: Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвячені 110-річчю від дня заснування Миронівського інституту пшениці імені В.М. Ремесла НААН, 135-річчя від дня народження Єремеєва Івана Максимовича, 125-річчю від дня народження Фрідріха Антона Йосиповича, 115-річчя від дня народження Ремесла Василя Миколайовича. 16 листопада, 2022. с. Центральне. С. 168.
Короткий огляд (реферат): Для введеня в культуру in vitro експлантів лохини, їх необхідно простерилізувати. Здебільшого режим стерилізації визначають експериментально для кожного об’єкта. Метою досліджень було підібрати режим стерилізації експлантів лохини для введення їх в культуру in vitro.
Опис: In order to introduce blueberry explants into in vitro culture, they must be sterilized. For the most part, the sterilization mode is determined experimentally for each object. The aim of the research was to choose a mode of sterilization of blueberry explants for their introduction into in vitro culture.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9650
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_vedennia.pdf676 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.