Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9534
Title: | Інформаційна складова оцінки земель сільськогосподарського призначення в контексті їх раціонального використання |
Other Titles: | The information component of the assessment of agricultural lands in the context of their rational use |
Authors: | Хахула, Богдан Валерійович Khakhula, Bohdan Свиноус, Надія Іванівна Svynous, Nadiia |
Keywords: | оцінка землі;land assessment;землі сільськогосподарського призначення;agricultural land;оціночна діяльність;evaluative activity;аналіз ринку землі;land market analysis;звіт про оцінку землі;land valuation report |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Хахула Б.В. Інформаційна складова оцінки земель сільськогосподарського призначення в контексті їх раціонального використання / Б.В. Хахула, Н.І. Свиноус // Землевпорядна галузь України: здобутки, виклики та перспективи: матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (Біла Церква, 9-10 березня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 64-66. |
Abstract: | У статті розглянуто питання особливостей інформаційної складової оцінки земель сільськогосподарського призначення. Встановлено, що при визначенні ринкової вартості земельних ділянок може використовуватися інформація, отримувана в процесі проведення державної кадастрової оцінки. |
Description: | The article deals with the specifics of the informational component of land valuation agricultural purpose. It was established that when determining the market value of land plots, the information received in the process of carrying out the state can be used cadastral assessment. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9534 |
metadata.dc.identifier.udc: | 332.3:631.111 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
informatsiina _skladova.pdf | 396,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.