Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9509
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШевченко, Андрій Ярославович-
dc.contributor.authorShevchenko, Andrii-
dc.date.accessioned2024-02-03T19:57:46Z-
dc.date.available2024-02-03T19:57:46Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШевченко А.Я. Управління виробничо- господарською діяльністю молокопереробних підприємств за матеріалами ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат» : кваліфікаційна робота магістра (073 «Менеджмент») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра менеджменту. Наук. кер.: Ю.С. Гринчук, професор. Біла Церква, 2023. 81 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9509-
dc.descriptionIn the work, the stages of the analysis of the efficiency of the production and economic activity of the economic entity with an orientation towards achieving the goal of its development were investigated. Increasing the values ​​of indicators of the economic activity of the enterprise requires the search for reserves to minimize production costs and increase the prices of products, mainly due to the improvement of their quality. Areas of resource saving are proposed, which involves the introduction of the position of energy manager and the introduction of the energy efficiency benchmarking system, which will allow establishing differences in specific energy consumption and assessing the gap between the comparative company and the reference company. The reasons for the change in specific consumption have been determined, which makes it possible to determine and implement measures to reduce it.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі було досліджено етапи аналізу ефективності виробничо-господарської діяльності суб’єкта господарювання з орієнтацією на досягнення мети його розвитку. Підвищення значень показників ефективності господарської діяльності підприємства вимагає здійснення пошуку резервів мінімізації витрат виробництва та підвищення цін на продукцію, головним чином за рахунок покращення її якості. Запропоновано напрямки ресурсоощадності, що передбачає запровадження посади енергоменеджера та запровадження системи бенчмаркінгу енергоефективності, що дозволить встановити відмінності у питомому споживанні енергії та оцінити розрив між порівнюваною компанією і компанією еталоном. Визначено причини зміни питомого споживання, що дозволяє визначити й впровадити заходи з його зниження.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectефективністьuk_UA
dc.subjectвиробничо-господарська діяльністьuk_UA
dc.subjectмолокопереробне підприємствоuk_UA
dc.subjectресурсоощадністьuk_UA
dc.subjectенергоефективністьuk_UA
dc.subjectefficiencyuk_UA
dc.subjectproduction and economic activityuk_UA
dc.subjectmilk processing enterpriseuk_UA
dc.subjectresource savinguk_UA
dc.subjectenergy efficiencyuk_UA
dc.titleУправління виробничо-господарською діяльністю молокопереробних підприємств (за матеріалами ТОВ «Білоцерківський молочний комбінат»)uk_UA
dc.title.alternativeManagement of production and economic activities of milk processing enterprises (according to the materials of Bilotserkivskyi Milk Plant LLC)uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc338.432:637.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchenko.pdf472,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.