Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9484
Назва: Тривалість міжфазних та вегетаційного періодів рослин коріандру залежно від ширини міжрядь, норм висіву та сорту культури.
Інші назви: The duration of the interphase and growing seasons of coriander plants depending on the width of the rows, sowing rates and the variety of the crop.
Автори: Покотило, Ігор Анатолійович
Pokotylo, Ihor
Ключові слова: коріандр; coriander;сорти; varieties;ширина міжрядь; row width;норми висіву; sowing rates;міжфазні періоди; interphase periods
Дата публікації: лип-2014
Видавництво: Техніка і технології АПК
Короткий огляд (реферат): Для дослідження включені два сорти коріандру – Оксаніт і Нектар. Виявлена залежність міжфазних та вегетаційного періодів коріандру від сорту, ширини міжрядь, норм висіву. Наведений нами аналіз тривалості вегетаційного періоду коріандру залежно від сорту, ширини міжрядь, та норм висіву в новій для нього зоні вирощування виявив різний ступінь їх впливу на її зміну впродовж трьох років досліджень. Two varieties of coriander - Oxanit and Nectar - were included for the study. The dependence of the interphase and growing seasons of coriander on the variety, the width of the rows, and the sowing rates was revealed. Our analysis of the duration of the growing season of coriander depending on the variety, the width of the rows, and the sowing rates in the new growing area for it revealed a different degree of their influence on its change over the course of three years of research.
Опис: Покотило І. А. Тривалість міжфазних та вегетаційного періодів рослин коріандру залежно від ширини міжрядь, норм висіву та сорту культури. Техніка і Технології АПК. 2014. № 7(58). С. 31–33.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9484
ISSN: 2306-1391
УДК: 635.75:631.53.04/.543.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tryvalist_mizhfaznykh.pdf381,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.