Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9479
Назва: Висота рослин та інтенсивність гілкування залежно від сорту, способів сівби та норм висіву коріандру в умовах центрального Лісостепу України.
Інші назви: The height of plants and the intensity of branching depending on the variety, methods of sowing and sowing rates of coriander in the conditions of the central forest-steppe of Ukraine.
Автори: Покотило, Ігор Анатолійович
Pokotylo, Ihor
Ключові слова: коріандр; coriander;сорти; varieties;ширина міжрядь; row width;норми висіву; sowing rates;висота рослин; plant height;гілкування; branching
Дата публікації: бер-2015
Видавництво: Техніка і технології АПК
Короткий огляд (реферат): Для дослідження включені два сорти коріандру – Нектар і Оксаніт. Виявлена залежність висоти рослин та гілкування від сорту, ширини міжрядь, норм висіву. Наведений нами аналіз висоти рослин та гілкування залежно від сорту, ширини міжрядь, та норм висіву в новій для коріандру зоні вирощування виявив різний ступінь їх впливу на їх зміну впродовж трьох років досліджень. Two varieties of coriander - Nectar and Oxanit - were included in the study. The dependence of the plant height and branching on the variety, the width of the rows, and the sowing rates was revealed. Our analysis of plant height and branching depending on the variety, row width, and sowing rates in a new coriander growing area revealed a different degree of their influence on their change over three years of research.
Опис: Покотило І. А. Висота рослин та інтенсивність гілкування залежно від сорту, способів сівби та норм висіву коріандру в умовах центрального Лісостепу України. Техніка і Технології АПК. 2015. № 3(66). С. 9–11.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9479
ISSN: 2306-1391
УДК: 635.75-022.43:631.53.04(477.4)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vysotа_roslyn.pdf345,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.