Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9359
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-12T12:35:55Z | - |
dc.date.available | 2024-01-12T12:35:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Букалова Н.В. Сертифікація системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до оновлених вимог FSSC 22000 / Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Н.М. Богатко // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.34-38. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9359 | - |
dc.description | Certification scheme of the food safety management system, according to requirements of the FSSC 22000 standard, directed to the organization of: production and processing processes products, their audit and certification; breeding of slaughter animals, production of packaging; production of fodder and feed additives; works in the fields of logistics, catering, trade. | uk_UA |
dc.description.abstract | Схема сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів, за вимогами стандарту FSSC 22000, направлена на організацію: процесів виробництва та переробки продуктів, їх аудит і сертифікацію; вирощування забійних тварин, виробництва упакування; виготовлення кормів і кормових добавок; робіт у сферах логістики, громадського харчування, торгівлі. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | безпечность харчової продукції | uk_UA |
dc.subject | FSSC 22000 | uk_UA |
dc.subject | системи управління безпечністю харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | харчова продукція | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | safety of food products | uk_UA |
dc.subject | food safety management systems | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Сертифікація системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до оновлених вимог FSSC 22000 | uk_UA |
dc.title.alternative | Certification of the food safety management system in accordance with the updated requirements of FSSC 22000 | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:347.451.031:006.83 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sertyfikacija_systemy.pdf | 676,23 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.