Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9359
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.date.accessioned2024-01-12T12:35:55Z-
dc.date.available2024-01-12T12:35:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБукалова Н.В. Сертифікація системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до оновлених вимог FSSC 22000 / Н.В. Букалова, Т.М. Приліпко, Н.М. Богатко // Збірник матеріалів ІІІ Міжнародної наук.-практ. конф. «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти» ( Одеський державний аграрний університет, 09–10 листопада 2023 р.). – Одеса, 2023. - С.34-38.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9359-
dc.descriptionCertification scheme of the food safety management system, according to requirements of the FSSC 22000 standard, directed to the organization of: production and processing processes products, their audit and certification; breeding of slaughter animals, production of packaging; production of fodder and feed additives; works in the fields of logistics, catering, trade.uk_UA
dc.description.abstractСхема сертифікації системи управління безпечністю харчових продуктів, за вимогами стандарту FSSC 22000, направлена на організацію: процесів виробництва та переробки продуктів, їх аудит і сертифікацію; вирощування забійних тварин, виробництва упакування; виготовлення кормів і кормових добавок; робіт у сферах логістики, громадського харчування, торгівлі.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectбезпечность харчової продукціїuk_UA
dc.subjectFSSC 22000uk_UA
dc.subjectсистеми управління безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.subjectхарчова продукціяuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectsafety of food productsuk_UA
dc.subjectfood safety management systemsuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examinationuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleСертифікація системи менеджменту безпечності харчової продукції відповідно до оновлених вимог FSSC 22000uk_UA
dc.title.alternativeCertification of the food safety management system in accordance with the updated requirements of FSSC 22000uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:347.451.031:006.83uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sertyfikacija_systemy.pdf676,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.