Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАндреус, Світлана Миколаївна-
dc.contributor.authorAndreus, Svitlana-
dc.contributor.authorРоманчук, Ірина Олегівна-
dc.contributor.authorRomanchuk, Irina-
dc.contributor.authorРудакова, Тетяна Василівна-
dc.contributor.authorRudakova, Tetiana-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.date.accessioned2024-01-09T19:30:55Z-
dc.date.available2024-01-09T19:30:55Z-
dc.date.issued2023-12-12-
dc.identifier.citationЯкісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання / С.М. Андреус, Т.В. Рудакова, І. О. Романчук, С.А. Наріжний // Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави: збірник. наук. праць за матеріалами Х Міжнар. наук.-практ. конф. (Інститут продовольчих ресурсів НААН, 27 листопада 2023 р.) .- К., 2023 .- С. 24-26.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335-
dc.descriptionThe purpose of the study was to determine the guaranteed shelf life of a milk-containing fermented product with a combined composition of raw materials based on the assessment of its organoleptic, physicochemical and microbiological indicators during 21 days of storage at a temperature of 6±2 °С. The obtained data indicate that according to microbiological, organoleptic and physicochemical indicators, the guaranteed shelf life of the fermented milk-containing product with the combined composition of raw materials is 14 days.uk_UA
dc.description.abstractМетою дослідження було визначення гарантованого терміну зберігання молоковмісного ферментованого продукту з комбінованим складом сировини на підставі оцінки його органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників упродовж 21 доби зберігання за температури 6±2 °С. Одержані дані свідчать про те, що за мікробіологічними, органолептичними та фізико-хімічними показниками гарантований термін придатності ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини становить 14 діб.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут продовольчих ресурсів НААНuk_UA
dc.subjectкомбіновані продуктиuk_UA
dc.subjectферментовані молочні продуктиuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.subjectcombined productsuk_UA
dc.subjectfermented dairy productsuk_UA
dc.subjectshelf lifeuk_UA
dc.titleЯкісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберіганняuk_UA
dc.title.alternativeQualitative indicators of a fermented milk-containing product with a combined composition of raw materials during storageuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664-404.9uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Yakisni_pokaznyky.pdf897,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.