Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Андреус, Світлана Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Andreus, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Романчук, Ірина Олегівна | - |
dc.contributor.author | Romanchuk, Irina | - |
dc.contributor.author | Рудакова, Тетяна Василівна | - |
dc.contributor.author | Rudakova, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Наріжний, Сергій Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Narizhniy, Serhiy | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-09T19:30:55Z | - |
dc.date.available | 2024-01-09T19:30:55Z | - |
dc.date.issued | 2023-12-12 | - |
dc.identifier.citation | Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання / С.М. Андреус, Т.В. Рудакова, І. О. Романчук, С.А. Наріжний // Харчова промисловість як основа продовольчої безпеки і розвитку держави: збірник. наук. праць за матеріалами Х Міжнар. наук.-практ. конф. (Інститут продовольчих ресурсів НААН, 27 листопада 2023 р.) .- К., 2023 .- С. 24-26. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9335 | - |
dc.description | The purpose of the study was to determine the guaranteed shelf life of a milk-containing fermented product with a combined composition of raw materials based on the assessment of its organoleptic, physicochemical and microbiological indicators during 21 days of storage at a temperature of 6±2 °С. The obtained data indicate that according to microbiological, organoleptic and physicochemical indicators, the guaranteed shelf life of the fermented milk-containing product with the combined composition of raw materials is 14 days. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою дослідження було визначення гарантованого терміну зберігання молоковмісного ферментованого продукту з комбінованим складом сировини на підставі оцінки його органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників упродовж 21 доби зберігання за температури 6±2 °С. Одержані дані свідчать про те, що за мікробіологічними, органолептичними та фізико-хімічними показниками гарантований термін придатності ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини становить 14 діб. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Інститут продовольчих ресурсів НААН | uk_UA |
dc.subject | комбіновані продукти | uk_UA |
dc.subject | ферментовані молочні продукти | uk_UA |
dc.subject | термін зберігання | uk_UA |
dc.subject | combined products | uk_UA |
dc.subject | fermented dairy products | uk_UA |
dc.subject | shelf life | uk_UA |
dc.title | Якісні показники ферментованого молоковмісного продукту з комбінованим складом сировини під час зберігання | uk_UA |
dc.title.alternative | Qualitative indicators of a fermented milk-containing product with a combined composition of raw materials during storage | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664-404.9 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Yakisni_pokaznyky.pdf | 897,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.