Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9237
Назва: Біологія кормових культур і токсичних рослин. Змістовий модуль №3. Зернові кормові тонконогові культури. Методичні вказівки щодо виконання практичних і самостійних занять для здобувачів магістерського рівня вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина»
Інші назви: Biology of fodder crops and toxic plants. Content module #3. Cereal fodder leguminous crops. Methodical guidelines for practical and independent studies for master's degree holders of higher education specialty 211 "Veterinary Medicine"
Автори: Качан, Леся Михайлівна
Козак, Леонід Андрійович
Грабовський, Микола Борисович
Городецький, Олександр Степанович
Kachan, Lesya
Kozak, Leonid
Grabovskyi, Mykola
Gorodetskyi, Oleksandr
Ключові слова: пшениця;жито;тритикале;ячмінь;овес;кукурудза;просо;сорго;гречка;wheat;rye;triticale;barley;oat;corn;millet;sorghum;buckwheat;Морфологічна характеристика;Morphological characteristic;Біологічні особливості;Biological features;Кормове значення;Feed value;Особливості згодовування тваринам;Peculiarities of animal feeding
Дата публікації: 11-жов-2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Біологія кормових культур і токсичних рослин. Змістовий модуль №3. Зернові кормові тонконогові культури. Методичні вказівки щодо виконання практичних і самостійних занять для здобувачів магістерського рівня вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» / Качан Л.М., Козак Л.А., Грабовський М.Б., Городецький О.С. – Біла Церква, 2023. – 143 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблені з метою формування знань і практичних навичок, необхідних для виконання практичних завдань з дисципліни «Біологія кормових культур і токсичних рослин» для здобувачів магістерського рівня вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина». У методичних вказівках висвітлено: кормове значення, ботанічну характеристику, біологічні особливості та морфологічну будову зернових тонконогових кормових культур, які використовуються в кормовиробництві. Описані отруйні та шкідливі властивості цієї групи культур.
Опис: Methodical guidelines are developed with the aim of forming knowledge and practical skills necessary for the performance of practical tasks in the discipline "Biology of fodder crops and toxic plants" for master's level students of higher education, specialty 211 "Veterinary Medicine". The methodical instructions highlight: fodder value, botanical characteristics, biological features and morphological structure of cereal grain fodder crops used in fodder production. The poisonous and harmful properties of this group of cultures are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9237
УДК: 633.2/3/4.614.9
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
злакові методичка модуль 3 у репозитарій.pdf708,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.