Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9190
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівнаа-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-12-06T10:31:13Z-
dc.date.available2023-12-06T10:31:13Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКонтроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова та ін.// Матеріали Х щорічної Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Наукові читання 2023. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини ( 16 листопада 2023 р.). - Житомир: Поліський національний університет, 2023. – С.234-236.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9190-
dc.descriptionOne of the prerequisites obtaining safe and high-quality poultry meat is the implementation of risk-oriented control over detection falsification of food products at their various stages production, storage and circulation of poultry meat, namely detection and prevention of a chemical hazard when applying the VACCP and TACCP system.uk_UA
dc.description.abstractОдним із передумов отримання безпечного та якісного м᾽яса птиці є здійснення ризик-орієнтованого контролю щодо виявлення фальсифікації харчових продуктів на різних стадіях їх виробництва, зберігання й обігу м’яса птиці, а саме виявлення та попередження хімічного небезпечного чинника при застосуванні системи VACCP та TACCP.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм᾽ясо птиціuk_UA
dc.subjectконтроль безпечностiuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м᾽ясаuk_UA
dc.subjectекспертиза м᾽ясаuk_UA
dc.subjectгiдрокарбонат натрiюuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.subjectsafety controluk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.subjectexamination of meatuk_UA
dc.subjectsodium bicarbonateuk_UA
dc.titleКонтроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiюuk_UA
dc.title.alternativeControl of the safety of poultry meat in case of adulteration with sodium bicarbonate solutionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.5:636.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf237,64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.