Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9190
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівнаа | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiya | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2023-12-06T10:31:13Z | - |
dc.date.available | 2023-12-06T10:31:13Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Контроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова та ін.// Матеріали Х щорічної Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Наукові читання 2023. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини ( 16 листопада 2023 р.). - Житомир: Поліський національний університет, 2023. – С.234-236. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9190 | - |
dc.description | One of the prerequisites obtaining safe and high-quality poultry meat is the implementation of risk-oriented control over detection falsification of food products at their various stages production, storage and circulation of poultry meat, namely detection and prevention of a chemical hazard when applying the VACCP and TACCP system. | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним із передумов отримання безпечного та якісного м᾽яса птиці є здійснення ризик-орієнтованого контролю щодо виявлення фальсифікації харчових продуктів на різних стадіях їх виробництва, зберігання й обігу м’яса птиці, а саме виявлення та попередження хімічного небезпечного чинника при застосуванні системи VACCP та TACCP. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м᾽ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | контроль безпечностi | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза м᾽яса | uk_UA |
dc.subject | експертиза м᾽яса | uk_UA |
dc.subject | гiдрокарбонат натрiю | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.subject | safety control | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.subject | examination of meat | uk_UA |
dc.subject | sodium bicarbonate | uk_UA |
dc.title | Контроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю | uk_UA |
dc.title.alternative | Control of the safety of poultry meat in case of adulteration with sodium bicarbonate solution | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.5:636.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_bezpechnosti.pdf | 237,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.