Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9139
Назва: Інтенсивність набору маси Cherax quadricarinatus за згодовування високобілкових кормів
Інші назви: Intensity of weight gain of Cherax quadricarinatus feeding high-protein feed
Автори: Жарчинська, Валерія Сергіївна
Zharchynska, Valeriia
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliia
Ключові слова: Cherax quadricarinatus;Decapodafood;Ancistrus menu;маса;аквакультура;Cherax quadricarinatus;Decapodafood;Ancistrus menu;mass;aquaculture
Дата публікації: жов-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Жарчинська В.С. Інтенсивність набору маси Cherax quadricarinatus за згодовування високобілкових кормів / В.С. Жарчинська, Н.Є. Гриневич // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування: освіта – наука – виробництво: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 26 жовтня 2023 року. – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 18–19.
Короткий огляд (реферат): Аквакультура ракоподібних − це одне з основних джерел цінного харчового протеїну, що за своїми властивостями не може бути замінений іншими тваринними або рослинними протеїнами. Застосування поживних та збалансованих кормів у годівлі раків сприяє підвищенню продуктивності та водночас отримання екологічно чистої та безпечної продукції.
Опис: Aquaculture of crustaceans is one of the main sources of valuable food protein, which cannot be replaced by other animal or plant proteins due to its properties. The use of nutritious and balanced feeds in feeding crayfish helps to increase productivity and at the same time obtain ecologically clean and safe products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9139
УДК: 639.517.043.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Intensyvnist_naboru.pdf797,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.