Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9126
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T11:30:18Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T11:30:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Богатко А.Ф. Контроль безпечності та якості м’яса курчат-бройлерів за їх виробництва / А.Ф. Богатко, В.П. Лясота // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.7-8. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9126 | - |
dc.description | The purpose of the work was carry out veterinary and sanitary control meat production of broiler chickens, establish indicators of their safety and quality in the conditions of the LLC "Skybynetsk poultry farm" of Tetiiv district Kyiv region. The research was carried out in the conditions poultry primary processing shop of this enterprise and the accredited laboratory of the department of veterinary sanitary examination and laboratory diagnostics Bilotserkivskiy NAU. | uk_UA |
dc.description.abstract | Метою роботи було провести ветеринарно-санітарний контроль виробництва м᾽яса курчат-бройлерів, встановити показники їх безпечності та якості в умовах ТОВ «Скибинецька птахофабрика» Тетіївського району Київської області. Дослідження проводили в умовах цеху первинної переробки птиці даного підприємства та акредитованої лабораторії кафедри ветеринарносанітарної експертизи та лабораторної діагностики Білоцерківського НАУ. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м’ясо курчат-бройлерів | uk_UA |
dc.subject | курчата-бройлери | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза | uk_UA |
dc.subject | кури | uk_UA |
dc.subject | meat of broiler chickens | uk_UA |
dc.subject | broiler chickens | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | security | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination | uk_UA |
dc.subject | chickens | uk_UA |
dc.title | Контроль безпечності та якості м’яса курчат-бройлерів за їх виробництва | uk_UA |
dc.title.alternative | Control of the safety and quality of meat of broiler chickens during their production | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.5:636.52/.56.053.09 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_bezpechnosti.pdf | 334,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.