Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9126
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.date.accessioned2023-11-21T11:30:18Z-
dc.date.available2023-11-21T11:30:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationБогатко А.Ф. Контроль безпечності та якості м’яса курчат-бройлерів за їх виробництва / А.Ф. Богатко, В.П. Лясота // Матеріали наук.-практ. онлайн конф. «Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я» (ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького, 1–2 червня 2023 р.). - Львів, 2023. – С.7-8.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9126-
dc.descriptionThe purpose of the work was carry out veterinary and sanitary control meat production of broiler chickens, establish indicators of their safety and quality in the conditions of the LLC "Skybynetsk poultry farm" of Tetiiv district Kyiv region. The research was carried out in the conditions poultry primary processing shop of this enterprise and the accredited laboratory of the department of veterinary sanitary examination and laboratory diagnostics Bilotserkivskiy NAU.uk_UA
dc.description.abstractМетою роботи було провести ветеринарно-санітарний контроль виробництва м᾽яса курчат-бройлерів, встановити показники їх безпечності та якості в умовах ТОВ «Скибинецька птахофабрика» Тетіївського району Київської області. Дослідження проводили в умовах цеху первинної переробки птиці даного підприємства та акредитованої лабораторії кафедри ветеринарносанітарної експертизи та лабораторної діагностики Білоцерківського НАУ.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм’ясо курчат-бройлерівuk_UA
dc.subjectкурчата-бройлериuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертизаuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectmeat of broiler chickensuk_UA
dc.subjectbroiler chickensuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examinationuk_UA
dc.subjectchickensuk_UA
dc.titleКонтроль безпечності та якості м’яса курчат-бройлерів за їх виробництваuk_UA
dc.title.alternativeControl of the safety and quality of meat of broiler chickens during their productionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.5:636.52/.56.053.09uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf334,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.