Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9121
Назва: Особливості утримання акваріумних прісноводних креветок
Інші назви: Features of keeping aquarium freshwater shrimp
Автори: Підгорна, Анастасія Володимирівна
Pidhorna, Anastasiia
Жарчинська, Валерія Сергіївна
Zharchynska, Valeriia
Ключові слова: акваріум;прісноводні креветки;умови утримання;aquarium;freshwater shrimp;keeping conditions
Дата публікації: кві-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Підгорна А.В. Особливості утримання акваріумних прісноводних креветок / А.В. Підгорна, В.С. Жарчинська // Молодь – аграрній науці і виробництву. Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023. – С. 20–22.
Короткий огляд (реферат): Прісноводні креветки набувають все більшого поширення серед початківців та досвідчених акваріумістів, акваскейперів. Утримання креветок в умовах акваріума, порівняно з рибами почалося фактично у період 2002-2004 рр. з представників роду Neocaridina. Станом на 2013 р. рід нараховував 20 видів та 9 підвидів. Кожен вид має свої особливості до умов утримання та відтворення у водному середовищі.
Опис: Freshwater shrimp are becoming increasingly popular among beginners and experienced aquarists and aquascapers. The keeping of shrimps in aquarium conditions, as compared to fish, actually began in 2002-2004 with representatives of the genus Neocaridina. As of 2013, the genus included 20 species and 9 subspecies. Each species has its own peculiarities to the conditions of keeping and reproduction in the aquatic environment.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/9121
УДК: 639.34/.51:595.3
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_utrymannia.pdf789,27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.