Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8891
Назва: | «Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 3 «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних і самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». |
Інші назви: | "Forage production and onion cultivation". Content module 3 "Forage production on arable land. Classification, distribution and nutrition of plants of field fodder production". Methodical guidelines for classroom and independent studies by students of the first (bachelor) level of higher education, specialty 201 "Agronomy". |
Автори: | Козак, Леонід Андрійович Грабовський, Микола Борисович Качан, Леся Михайлівна Городецький, Олександр Степанович Kozak, Leonid Grabovskiy, Mykola Kachan, Lesya Gorodetskyi, Alexandr |
Ключові слова: | види і класи стандартного сіна;види і класи стандартного силосу;види і класи стандартного сінажу;ресурсоощадна технологія вирощування багаторічних трав;Інтенсивні технології вирощування багаторічних трав на насіння;Intensive technologies for growing perennial herbs for seeds;types and classes of standard hay;types and classes of standard silage;types and classes of standard hay;resource-saving technology of growing perennial herbs |
Дата публікації: | 24-тра-2023 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | «Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 3 «Біологічні та господарсько-економічні основи заготівлі різних видів консервованих кормів. Виробництво насіння кормових культур». Методичні вказівки для виконання аудиторних і самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Л.М. Качан, О.С. Городецький, за ред. Л.А. Козака. - Біла Церква, 2023. - 176 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні вказівки розроблені здобувачам освіти освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія» з метою формування практичних знань і навичок в кормовиробництві та луківництві. У методичних вказівках наведені наступні матеріали для аудиторних та самостійних занять: основи заготівлі різних видів консервованих кормів (сіна, силосу, сінажу); розробка ресурсоощадної технології вирощування багаторічних трав; інтенсивні технології вирощування багаторічних трав на насіння, що є частиною дисципліни "Кормовиробництво та луківництво". Здобувачі освіти можуть самостійно перевіряти свої знання, використовуючи питання для самоконтролю або тестові завдання. Для глибшого засвоєння матеріалу, кожній темі практичних занять додано список рекомендованої літератури, яку можна знайти в бібліотеці університету або в Інтернеті. |
Опис: | Methodical instructions were developed for students of the "Bachelor" educational level, specialty 201 "Agronomy" with the aim of forming practical knowledge and skills in fodder production and onion production. The methodical instructions include the following materials for classroom and independent classes: the basics of harvesting various types of canned fodder (hay, silage, haylage); development of a resource-saving technology for growing perennial herbs; intensive technologies of growing perennial grasses for seeds, which is part of the discipline "Forage production and onion production". Learners can independently check their knowledge using self-monitoring questions or test tasks. For a deeper assimilation of the material, each topic of practical classes is accompanied by a list of recommended literature, which can be found in the university library or on the Internet. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8891 |
УДК: | 633.2/633.3 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
змістовий модуль 3 в репозитарій.pdf | 508,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.