Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8890
Назва: Виробнича практика: методичні вказівки для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія»
Інші назви: Production practice: methodical instructions for applicants of the first (bachelor) level of higher education in the specialty 201 "Agronomy"
Автори: Хахула, Валерій Семенович
Городецький, Олександр Степанович
Козак, Леонід Андрійович
Остренко, Михайло Володимирович
Khakhula, Valerii
Gorodetskyi, Oleksandr
Kozak, Leonid
Ostrenko, Mykhailo
Ключові слова: виробнича практика;рослинництво;овочівництво;плодівництво;насінництво;насіннєзнавство;кормовиробництво;меліорація;зберігання і переробка рослинницької продукції;тваринництво;механізація сільськогосподарських робіт;щоденник практики;звіт практики;агроекономічний аналіз системи землеродства;production practice;plant growing;vegetable growing;fruit growing;seed production;seed science;fodder production;melioration;storage and processing of plant products;animal husbandry;mechanization of agricultural works;practice diary;practice report;agro-economic analysis of the farming system
Дата публікації: 15-чер-2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Виробнича практика: методичні вказівки для здобувачів першого (бака-лаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 201 «Агрономія» /В.С. Хаху-ла, О.С. Городецький, Л.А. Козак, М.В. Остренко / За ред. О.С. Городецько-го. – Біла Церква, 2023. – 42 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках висвітлені завдання та методика проходження виробничої практики здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 201 Агрономія. З метою ефективнішого проходження виробничої практики здобувачам освіти описані форми щоденника та звіту з виробничої практики. Зібрані і систематизовані методичні матеріали сприятимуть здобувачами вищої освіти освоєнню практичних навичок з впровадження сучасних технологій вирощування сільськогосподарських культур у виробництві.
Опис: The methodical instructions highlight the tasks and methods of industrial practice for students of the first (bachelor's) level of the specialty 201 Agronomy. In order to more effectively pass the industrial practice, the forms of the diary and the report on the industrial practice are described for the students of education. Collected and systematized methodical materials will help students of higher education to master practical skills in the implementation of modern technologies for growing agricultural crops in production.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8890
УДК: УДК 378. 147.111/88:37:018:55
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Виробнича практика.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.