Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8889
Назва: «Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 1. «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія».
Інші назви: "Forage production and onion cultivation". Content module 1. "Forage production on arable land. Classification, distribution and nutrition of plants of field fodder production". Methodical guidelines for classroom and independent studies by students of the first (bachelor) level of higher education, specialty 201 "Agronomy".
Автори: Козак, Леонід Андрійович
Грабовський, Микола Борисович
Федорук, Юрій Васильович
Хахула, Валерій Семенович
Kozak, Leonid
Grabovskiy, Mykola
Fedoruk, Yurii
Khakhula, Valerii
Ключові слова: кормовиробництво;коренеплоди;бульбоплоди;однорічні бобові трави;однорічні тонконогові трави;кормові капустяні культури;малопоширені кормові культури;ботанічна характеристика;морфологічні особливості;кормове значення;fodder production;root crops;tubers;annual leguminous grasses;annual thin-legged grasses;fodder cabbage crops;rare fodder crops;botanical characteristic;morphological features;fodder value
Дата публікації: 24-тра-2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: «Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 1. «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Ю.В. Федорук, В.С. Хахула за ред. Л.А. Козака. - Біла Церква, 2023. - 185 с.
«Кормовиробництво та луківництво». Змістовий модуль 1. «Виробництво кормів на орних землях. Класифікація, поширення та поживність рослин польового кормовиробництва». Методичні вказівки для виконання аудиторних та самостійних занять здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія». Л.А. Козак, М.Б. Грабовський, Ю.В. Федорук, В.С. Хахула за ред. Л.А. Козака. - Біла Церква, 2023. - 185 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки розроблені з метою формування практичних знань і навичок здобувачам освіти освітнього рівня «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія» з дисципліни «Кормовиробництво та луківництво». У методичних вказівках наведені матеріали для аудиторних та самостійних занять з польового кормовиробництва, що є частиною дисципліни "Кормовиробництво та луківництво". В цих матеріалах розглядаються наступні аспекти: кормове значення, ботанічна характеристика, морфологічні особливості кормових культур, які вирощуються у польових та кормових сівозмінах. Також наведений опис поширених сортів основних кормових культур. Здобувачі освіти можуть самостійно перевіряти свої знання, використовуючи питання для самоконтролю або тестові завдання. Для більш глибокого засвоєння матеріалу, кожній темі практичних занять додано список рекомендованої літератури, яку можна знайти в бібліотеці університету або в Інтернеті. The methodological guidelines were developed with the aim of forming practical knowledge and skills for students of the educational level "Bachelor" in the specialty 201 "Agronomy" in the discipline "Forage production and onion cultivation".
Опис: The methodological guidelines were developed with the aim of forming practical knowledge and skills for students of the educational level "Bachelor" in the specialty 201 "Agronomy" in the discipline "Forage production and onion cultivation". The methodical instructions contain materials for classroom and independent classes on field fodder production, which is part of the discipline "Forage production and onion production". The following aspects are considered in these materials: fodder value, botanical characteristics, morphological features of fodder crops grown in field and fodder rotations. A description of common varieties of the main fodder crops is also given. Learners can independently check their knowledge using self-monitoring questions or test tasks. For a deeper assimilation of the material, each topic of practical classes is accompanied by a list of recommended literature that can be found in the university library or on the Internet.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8889
УДК: 633.2.1/.4
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
змістовий модуль 1 в репозитарій.pdf385,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.