Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8808
Назва: Аналіз сучасного сортименту ожини звичайної на ринку України
Інші назви: Analysis of the modern range of blackberries on the market of Ukraine
Автори: Дядьо, Тетяна Петрівна
Diado, Tetiana
Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Ключові слова: ожина;blackberry;урожайність;crop capacity;маса ягід;mass of berries;смакові якості;taste qualities
Дата публікації: 14-кві-2023
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Дядьо Т.П. Аналіз сучасного сортименту ожини звичайної на ринку України / Т.П. Дядьо, Л.А. Шубенко // Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садово-парковому господарстві: матеріали міжнародної науково-практичної конференції студентів, 14 квітня 2023 року. Білоцерківський НАУ. - Біла Церква, 2003. - С. 34-36.
Короткий огляд (реферат): Продукція ожини користуються високим попитом у споживача завдяки високим смаковим якостям. Перевагою ожини є висока врожайність, незначне ураження хворобами і шкідниками, що дозволяє вирощувати за принципом органічного землеробства, дає чисту і корисну ягоду приємного смаку. Виробники шукають великоплідні сорти десертного смаку та привабливого зовнішнього вигляду.
Опис: Blackberry products are in high demand among consumers due to their high taste qualities. The advantage of the blackberry is its high yield, minor damage by diseases and pests, which allows it to be grown according to the principle of organic farming, and gives a clean and useful berry with a pleasant taste. Producers are looking for large-fruited varieties with a dessert taste and an attractive appearance.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8808
УДК: 634.717:631.526.32
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Аналіз ринку ожини.pdf160,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.