Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/879
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернадчук, Михайло Михайлович | - |
dc.contributor.author | Chernadchuk, Мykhailo | - |
dc.contributor.author | Бомко, Віталій Семенович | - |
dc.contributor.author | Bomko, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T06:57:41Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T06:57:41Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/879 | - |
dc.description | Чернадчук М.М. Використання by pass сої у годівлі високопродуктивних корів / М.М. Чернадчук, В.С. Бомко // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва: збірник наукових праць. – Біла Церква: БНАУ, 2016.– Вип.1 (125). – С.83-87. | uk_UA |
dc.description.abstract | Викладені результати використання різних доз by pass сої в раціонах високопродуктивних корів у перші 100 днів лактації, як джерела важкорозчинної фракції протеїну. На підставі даних, отриманих під час проведення науково-господарського досліду, встановлено кращу забезпеченість високопродуктивних корів для перших 100 днів лактації важкорозчинною фракцією протеїну за рахунок by pass сої в раціонах високопродуктивних корів порівняно з макухою сої і екструдованою соєю. Найкращі показники по середньодобових надоях 4 % молока мали корови, в раціонах яких використовували by pass сою замість макухи сої в кількості 40 г на літр молока. Молочна продуктивність за період досліду була найвищою у корів 3-ї дослідної групи і склала 3019 кг 4 % молока за 100 днів лактації, в раціонах яких згодовували by pass сою в розрахунку 40 г на літр молока. За згодовування макухи сої 40 г/л від корів 1-ї контрольної групи за цей період було отримано 2579 кг 4 % молока, від корів 2-ї дослідної групи – 2743 кг, де використовували таку ж кількість екструдованої сої. The results of using different doses by pass soy in the rations of high-yielding cows in the first 100 days of lactation as sources of a low-soluble protein fraction are presented. Based on the data obtained during the scientific and economic experiment, the best provision of high-yield cows for the first 100 days of lactation with a low-soluble protein fraction was determined by passing soy in rations of high-yielding cows compared to soybean meal and extruded soya. The best daily average milk yields were 4% of milk in cows, in which rations were used by pass soya instead of soybean meal in the amount of 40 g per liter of milk. Dairy productivity during the experiment was the highest in cows of the 3rd experimental group and amounted to 3,019 kg 4% molash for 100 days of lactation, in rations which was fed by pass soya at a rate of 40 g per liter of milk. For the feeding of soybean meal 40 g / l from cows of the 1st control group during this period 2579 kg of milk were received from 4% of milk, from the cows of the 2nd pre-harvest group - 2743 kg, using the same amount of extruded soy. Изложены результаты использования различных доз by pass сои в рационах высокопродуктивных коров в пер- вые 100 дней лактации, как источника труднорастворимой фракции протеина. На основании данных, полученных при проведении научно-хозяйственного опыта, установлено лучшую обеспеченность высокопродуктивных коров для первых 100 дней лактации в труднорастворимой фракции протеина за счет by pass сои в рационах по сравнению со жмыхом сои и экструдированной соей. Лучшие показатели по среднесуточным надоям 4 % молока имели коровы, в рационах которых использовали by pass сою вместо жмыха сои в количестве 40 г на литр молока. Молочная продуктивность за период опыта была самой высокой в коров 3-й опытной группы и составила 3019 кг 4 % молока за 100 дней лактации, в рационах которых скармливали by pass сою в расчете 40 г на литр молока. При скармливании жмыха сои 40 г/л от коров 1-й контрольной группы за этот период было получено 2579 кг 4 % молока, от коров 2-й опытной группы – 2743 кг, где использовали такое же количество экструдированной сои. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | високопродуктивні корови | uk_UA |
dc.subject | by pass | uk_UA |
dc.subject | соя | uk_UA |
dc.subject | макуха сої | uk_UA |
dc.subject | highly productive cows | uk_UA |
dc.subject | by pass | uk_UA |
dc.subject | soybeans | uk_UA |
dc.subject | soybean me | uk_UA |
dc.subject | высокопроизводительные коровы, | uk_UA |
dc.subject | by pass | uk_UA |
dc.subject | соя | uk_UA |
dc.subject | жмых сои | uk_UA |
dc.title | Використання by pass сої у годівлі високопродуктивних корів | uk_UA |
dc.title.alternative | Use of bypass coy-bean in feeding of highly productive cows | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | УДК 636.2. 034.086.1 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vykorystannia_by.pdf | 427,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.