Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8683
Назва: | Регенераційна здатність живців ожини |
Інші назви: | Regeneration ability of blackberry cuttings |
Автори: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia Кубрак, Світлана Миколаївна Kubrak, Svitlana |
Ключові слова: | ожина;blackberry;ризогенез;rhizogenesis;живці;cuttings;саджанці;plantlets |
Дата публікації: | 5-гру-2022 |
Видавництво: | Кам’янець-Подільський: Заклад вищої освіти «Подільський державний університет» |
Бібліографічний опис: | Шубенко Л.А., Кубрак С.М. Регенераційна здатність живців ожини. Збірник тез Міжнародної наукової конференції “Soils, where food begins”, присвяченої всесвітньому дню грунтів (5 грудня 2022 року, м. Кам’янець-Подільський). Кам’янець-Подільський: Заклад вищої освіти «Подільський державний університет», 2023. С. 229-231 |
Короткий огляд (реферат): | Мета досліджень полягала в оцінці регенераційної здатності живців із різних частин стебла ожини та удосконаленні технології кореневласного розмноження. Вивчали вплив строку живцювання, метамерності живцевого матеріалу на ризогенезну здатність живців досліджуваних сортів. Вихідним матеріалом для живцювання були 2-3 річні рослини сортів Смутстем, Блек Сатін, Рубен, Тріпл краун, Торнфрі. |
Опис: | The aim of the research was to assess the regeneration capacity of cuttings from different parts of the blackberry stem and to improve the technology of root propagation. The influence of the cuttings term and the metamerism of the cuttings on the rhizogenesis ability of the cuttings of the studied varieties was studied. The starting material for cuttings were 2-3 year old plants of Smutstem, Black Satin, Ruben, Triple Crown, and Thornfrey varieties. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8683 |
УДК: | 634.717 |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Укорінення живців.pdf | 201,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.