Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8538
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидоренко, Олександр Романович | - |
dc.contributor.author | Sydorenko, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-03T12:29:20Z | - |
dc.date.available | 2023-04-03T12:29:20Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сидоренко О. Р. Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 45 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8538 | - |
dc.description | The analysis of the company's operation and product range showed possible ways to improve the technology due to the use of thawed cheese raw materials in the recipe of processed cheeses, which will allow reducing the dose of melting salts and, accordingly, the melting time. In this way, energy savings are achieved. At the same time, there is no need to modernize the company's equipment and the improvement does not require additional capital investments, which is confirmed by the technical and economic indicators of the company's work. | uk_UA |
dc.description.abstract | Аналіз роботи підприємства та асортименту продукції показав можливі шляхи удосконалення технології за рахунок використання розмороженої сирної сировини в рецептурі плавлених сирів, що дозволить зменшити дозу солей-плавителів і відповідно час плавлення. В такий спосіб досягається економія електроенергії. При цьому немає потреби у модернізація обладнання підприємства і удосконалення не потребує додаткових капіталовкладень, що підтверджено техніко-економічними показниками роботи підприємства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський НАУ | uk_UA |
dc.subject | плавлений сир | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | processed cheese | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод» | uk_UA |
dc.title.alternative | Improvement of the technology of processed cheeses in the conditions of "Pyriatyn cheese factory" | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Udoskonalennia_tekhnol.pdf | 2,46 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.