Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8538
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСидоренко, Олександр Романович-
dc.contributor.authorSydorenko, Oleksandr-
dc.date.accessioned2023-04-03T12:29:20Z-
dc.date.available2023-04-03T12:29:20Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСидоренко О. Р. Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»: кваліфікаційна робота магістра (181 – харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет, Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Г. П. Калініна, доцент .- Біла Церква, 2022 .- 45 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8538-
dc.descriptionThe analysis of the company's operation and product range showed possible ways to improve the technology due to the use of thawed cheese raw materials in the recipe of processed cheeses, which will allow reducing the dose of melting salts and, accordingly, the melting time. In this way, energy savings are achieved. At the same time, there is no need to modernize the company's equipment and the improvement does not require additional capital investments, which is confirmed by the technical and economic indicators of the company's work.uk_UA
dc.description.abstractАналіз роботи підприємства та асортименту продукції показав можливі шляхи удосконалення технології за рахунок використання розмороженої сирної сировини в рецептурі плавлених сирів, що дозволить зменшити дозу солей-плавителів і відповідно час плавлення. В такий спосіб досягається економія електроенергії. При цьому немає потреби у модернізація обладнання підприємства і удосконалення не потребує додаткових капіталовкладень, що підтверджено техніко-економічними показниками роботи підприємства.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectплавлений сирuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectprocessed cheeseuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleУдосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»uk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the technology of processed cheeses in the conditions of "Pyriatyn cheese factory"uk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_tekhnol.pdf2,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.