Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8463
Title: Облік і аудит готової продукції та напрями їх удосконалення на прикладі ПАТ «Базис»
Other Titles: Accounting and audit of finished products and directions for their improvement on the example of PJSC "Bazis"
Authors: Мелашенко, Євгенія Олегівна
Melashenko, Yevgenia
Keywords: аудит готової продукції, синтетичний та аналітичний облік, вироблена продукція, калькуляція собівартості продукції, амортизація нематеріальних активів, нормативна документація.;audit of finished products, synthetic and analytical accounting, manufactured products, product costing, depreciation of intangible assets, regulatory documents.
Issue Date: 19-Jan-2022
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Мелашенко Є. О. Облік і аудит готової продукції та напрями їх удосконалення на прикладі ПАТ «Базис»: Магістерська робота: (071 «Облік і оподаткування») / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра обліку і оподаткування; Наук. кер.: О.Ю. Гаврик, доцент. – Біла Церква, 2022. – 100 с.
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню системі контролю та реалізації продукції, що відіграє головну роль у забезпеченні конкурентоспроможності підприємства, оскільки саме вона впливає на його фінансовий результат. Щодо фінансового результату, то він є узагальнюючим показником роботи будь-якого промислового підприємства.
Description: The qualification work is devoted to the study of the system of control and sales of products, which plays the main role in ensuring the competitiveness of the enterprise, since it affects its financial result. As for the financial result, it is a general indicator of the work of any industrial enterprise.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8463
metadata.dc.identifier.udc: УДК 657.422.7:657.6:658.784
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
oblik i audyt.pdf929,57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.