Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346
Title: Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці
Other Titles: Production factors affecting the carcass and quality of poultry meat
Authors: Каркач, Петро Михайлович
Karkach, Peter
Keywords: умови утримання;продуктивність;якість туші та м'яса;housing conditions;productivity;carcass and meat quality
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Каркач П. М. Виробничі фактори, що впливають на тушку та якість м’яса птиці / П. М. Каркач // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 43-55.
Abstract: Розглянуто проблемні питання,пов’язані з якістю м’яса птиці, яка вирощується за різних умов утримання, а саме: у промислових пташниках і за альтернативною вільною системою утримання. Ці різні системи виробництва по різному впливають на якість туші та м'яса.
Description: Problematic issues related to the quality of poultry meat, which are grown under different conditions of keeping, namely: in industrial poultry houses and under an alternative free-range keeping system, are considered. These different production systems have different effects on the quality of the carcass and meat.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8346
metadata.dc.identifier.udc: 636.5.083:637.54.02
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vyrobnychi_faktory.pdf1,25 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.