Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8319
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Федоров, Володимир Гаврилович | - |
dc.contributor.author | Кепко, Олег Ігорович | - |
dc.contributor.author | Скарбовійчук, Олександр Михойлович | - |
dc.contributor.author | Fedorov, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Kepko, Oleg | - |
dc.contributor.author | Skarboviichuk, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-14T16:17:44Z | - |
dc.date.available | 2023-02-14T16:17:44Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Федоров В.Г., Кепко O.I., Скарбовійчук О.М. Врахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктів. Харчова промисловість. 2015. № 18. С. 147–151. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8319 | - |
dc.description.abstract | Експериментально встановлено, що під час охолодження харчових продуктів за допомогою компресійної холодильної машини або нагрівання варених ковбас осцилюючим інфрачервоним випромінюванням з метою стабілізації поверхневого шару, виникають зворотні баластні теплові потоки (до 30% від корисної теплоти). Наведено рекомендації щодо втрат теплової енергії. It has been experimentally established that during cooling of food products with the help of a compression refrigerator or heating of cooked sausages with oscillating infrared radiation in order to stabilize the surface layer, reverse ballast heat flows occur (up to 30% of useful heat). Recommendations regarding thermal energy losses are provided. Экспериментально установлено, что во время охлаждения пищевых продуктов с помощью компрессионной холодильной машины или нагревания вареных колбас осциллирующим инфракрасным излучением с целью стабилизации поверхностного слоя возникают обратные балластные тепловые потоки (до 30% от полезной теплоты). Приведены рекомендации по потерям тепловой энергии | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | НУХТ | uk_UA |
dc.subject | холодильна або теплова обробка | uk_UA |
dc.subject | баластний тепловий потік | uk_UA |
dc.subject | тепломір | uk_UA |
dc.subject | thermal treatment | uk_UA |
dc.subject | heat meter | uk_UA |
dc.subject | ballast heat flux | uk_UA |
dc.title | Врахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктів | uk_UA |
dc.title.alternative | Considering the possibility of inverse flow of heat during thermal food processing | uk_UA |
dc.title.alternative | Учет возможности инверсных потоков теплоты при термической обработке пищевых продуктов | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 637.1:053 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.