Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8319
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедоров, Володимир Гаврилович-
dc.contributor.authorКепко, Олег Ігорович-
dc.contributor.authorСкарбовійчук, Олександр Михойлович-
dc.contributor.authorFedorov, Volodymyr-
dc.contributor.authorKepko, Oleg-
dc.contributor.authorSkarboviichuk, Oleksandr-
dc.date.accessioned2023-02-14T16:17:44Z-
dc.date.available2023-02-14T16:17:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФедоров В.Г., Кепко O.I., Скарбовійчук О.М. Врахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктів. Харчова промисловість. 2015. № 18. С. 147–151.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8319-
dc.description.abstractЕкспериментально встановлено, що під час охолодження харчових продуктів за допомогою компресійної холодильної машини або нагрівання варених ковбас осцилюючим інфрачервоним випромінюванням з метою стабілізації поверхневого шару, виникають зворотні баластні теплові потоки (до 30% від корисної теплоти). Наведено рекомендації щодо втрат теплової енергії. It has been experimentally established that during cooling of food products with the help of a compression refrigerator or heating of cooked sausages with oscillating infrared radiation in order to stabilize the surface layer, reverse ballast heat flows occur (up to 30% of useful heat). Recommendations regarding thermal energy losses are provided. Экспериментально установлено, что во время охлаждения пищевых продуктов с помощью компрессионной холодильной машины или нагревания вареных колбас осциллирующим инфракрасным излучением с целью стабилизации поверхностного слоя возникают обратные балластные тепловые потоки (до 30% от полезной теплоты). Приведены рекомендации по потерям тепловой энергииuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНУХТuk_UA
dc.subjectхолодильна або теплова обробкаuk_UA
dc.subjectбаластний тепловий потікuk_UA
dc.subjectтепломірuk_UA
dc.subjectthermal treatmentuk_UA
dc.subjectheat meteruk_UA
dc.subjectballast heat fluxuk_UA
dc.titleВрахування можливості інверсних потоків теплоти під час термічної обробки харчових продуктівuk_UA
dc.title.alternativeConsidering the possibility of inverse flow of heat during thermal food processinguk_UA
dc.title.alternativeУчет возможности инверсных потоков теплоты при термической обработке пищевых продуктовuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc637.1:053uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.