Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8285
Назва: Технологічний процес виробництва субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камері
Інші назви: Technological process of substrate production for growing mushrooms by fermentation in a pasteurization chamber
Технологический процесс производства субстрата для выращивания вешенки методом ферментации в пастеризационной камере
Автори: Голуб, Геннадій Анатолійовия
Абросімова, Галина Леонідівна
Гайденко, Олег Миколайович
Кепко, Олег Ігорович
Томащук, Анатолій Ігорович
Holub, Gennadii
Abrosimova, Halyna
Haidenko, Oleh
Kepko, Oleg
Tomashchuk, Anatolii
Ключові слова: технологічний процес;глива;ферментація;пастеризхаційна камера;гриби;субстрат;technological process;oyster mushroom;fermentation;pasteurization chamber;mushrooms;substrate
Дата публікації: 2010
Видавництво: Науковий світ
Бібліографічний опис: Голуб Г.А. Технологічний процес виробництва субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камері. / Г.А. Голуб, Г.Л. Абросімова, О.М. Гайденко, О.І. Кепко, А.І. Томащук. – К.: Наук світ., 2010. – 30 с. ISBN 978-966-675-626-1.
Короткий огляд (реферат): Технологічний процес виробництва субстрату для вирощування гливи методом ферментації в пастеризаційній камері розроблено у відповідності до тематичного плану науково-дослідних робіт згідно із завданням 40.01-027а "Розробити механіко-технологічні основи, технологічні процеси та технічні засоби для виробництва субстратів і їстівних грибів з використанням пристосованих приміщень" проекту "Розробити механіко-технологічні основи, технологічні процеси та модульно-адаптивні технічні засоби для виробництва субстратів і біогазу в системі біологічного землеробства" (державна реєстрація № 0106U011555) науково-технічної програми Національної академії аграрних наук України "Механізація сільськогосподарського виробництва і технічний сервіс" та дисертаційної роботи "Обґрунтування параметрів поршневого ущільнювача субстрату для вирощування гливи". The technological process for the production of a substrate for growing oyster mushrooms by fermentation in a pasteurization chamber was developed in accordance with the thematic plan of research work in accordance with task 40.01-027a "Develop mechanical and technological foundations, technological processes and technical means for the production of substrates and edible mushrooms" of the project "Develop mechanical -technological foundations, technological processes and modular-adaptive technical means for the production of substrates and biogas in the system of biological farming" (state registration No. 0106U011555) of the scientific and technical program of the National Academy of Agrarian Sciences of Ukraine "Mechanization of agricultural production" and dissertation work "Substantiation of the parameters of the piston seal substrate for growing oyster mushrooms. Технологический процесс производства субстрата для выращивания вешенки методом ферментации в пастеризационной камере разработан в соответствии с тематическим планом научно-исследовательских работ согласно заданию 40.01-027а "Разработать механико-технологические основы, технологические процессы и технические средства для производства субстратов и съедобных грибов" проекта "Разработать механико-технологические основы, технологические процессы и модульно-адаптивные технические средства для производства субстратов и биогаза в системе биологического земледелия" (государственная регистрация № 0106U011555) научно-технической программы Национальной академии аграрных наук Украины "Механизация сельскохозяйственного производства" и диссертационной работы "Обоснование параметров поршневого уплотнителя субстрата для выращивания вешенки".
Опис: Розглянуто й схвалено Вченою радою Національного наукового центру "Інститут механізації та електрифікації сільського господарства" Протокол № 12 від 24 грудня 2009р.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8285
ISBN: 978-966-675-626-1
УДК: 631.333: 631.879.4
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.