Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8240
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗубченко, Вікторія Володимирівна-
dc.contributor.authorZubchenko, Viktoria-
dc.date.accessioned2023-02-05T10:41:08Z-
dc.date.available2023-02-05T10:41:08Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЗубченко В.В. The supply of milk and dairy products of the word // Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених, аспірантів і докторантів [«Наукові пошуки молоді у третьому тисячолітті»], м. Біла Церква, 19−20 травня 2011. – С. 97–98uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8240-
dc.descriptionЗа останні кілька років світовий молочний сектор розвивався дуже динамічно. Крім того, очікувані зміни в аграрній політиці (СОТ тощо) і технології для молочне скотарство та переробка призведе до значних зрушень у частках виробництва навколо глобус. Метою цього дослідження є «простий» підсумок статусу світового молока виробництво і переробкаuk_UA
dc.description.abstractThe world dairy sector has developed very dynamically in the last few years. Moreover the expected changes in agricultural policy (WTO, etc) and the technology for dairy farming and processing will lead to significant shifts in production shares around the globe. The aim of this study is to summarise in an “easy” way the status of world milk production and processinguk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherБіла Церкваuk_UA
dc.subjectmilk production, processing, dairy sector, agrarian policy, dairy farminguk_UA
dc.subjectвиробництво молока, переробка, молочний сектор, аграрна політика, молочне скотарствоuk_UA
dc.titleThe supply of milk and dairy products of the worduk_UA
dc.title.alternativeПостачання молока та молочних продуктів в світіuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc811’3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
The_supply_of_milk.pdf150,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.