Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8070
Назва: Resistance of cherries to negative temperatures in the field conditions of the Right Bank Forest-Steppe of Ukraine
Інші назви: Стійкість черешні до негативних температур в польових умовах Правобережного Лісостепу України
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Ключові слова: черешня;зимостійкість;морозостійкість;cherry;winter hardiness;frost resistance
Дата публікації: жов-2022
Видавництво: Amsterdam, Netherlands
Бібліографічний опис: Shubenko L. Resistance of cherries to negative temperatures in the field conditions of the right bank forest-steppe of Ukraine // An overview of modern scientific research in various fields of science. Abstracts of I International Scientific and Practical Conference. Amsterdam, Netherlands 2022. Pp. 10-11.
Короткий огляд (реферат): За період досліджень у 2022 році спостерігали пізньовесняні заморозки з температурою повітря –5,0оС, що спричинило пошкодження генеративних бруньок. Найбільше ушкодження генеративних бруньок пізньовесняними заморозками відзначено для середньостиглого сорту Міраж, дещо менше – для сортів Мелітопольська крапчаста, Альонушка й Донецький угольок. Найменшим воно було у сортів Амазонка, Бірюза і Меотіда. Однак, на урожайність це не вплинуло.
Опис: During the period of research in 2022, late spring frosts with an air temperature of -5.0oC were observed, which caused damage to generative buds. The greatest damage to generative buds by late spring frosts was noted for the mid-ripening variety Mirage, somewhat less for the varieties Melitopolska krapchasta, Alyonushka, and Donetsky Ugolok. It was the smallest in Amazon, Turquoise and Meotida varieties. However, it did not affect the yield.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/8070
ISBN: 978-9-40364-518-6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zymostiikist.pdf205,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.