Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7988
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol'-Bezpala, Lesya-
dc.date.accessioned2022-12-03T12:03:12Z-
dc.date.available2022-12-03T12:03:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л. П. Удосконалення складу комбікорму для мальків коропа / Л. П. Король-Безпала // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції (Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .– Біла Церква: БНАУ, 2022 .– С. 8-10.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7988-
dc.descriptionImproving the composition of compound feed for feeding carp fry with all the necessary components provides improvement of cultivation technology and increase of their fish productivity.uk_UA
dc.description.abstractУдосконалення складу комбікорму для годівлі мальків коропавсіма необхідними компоненти, забезпечує покращення технології вирощування та підвищення їх рибопродуктивності.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.subjectмальок коропаuk_UA
dc.subjectудосконаленняuk_UA
dc.subjectкомбікормuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectтехнологія вирощування мальківuk_UA
dc.subjectличинки Chironomusuk_UA
dc.subjectcarp fryuk_UA
dc.subjectimprovementuk_UA
dc.subjectcompound feeduk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectcultivation technology fryuk_UA
dc.subjectChironomus larvaeuk_UA
dc.titleУдосконалення складу комбікорму для мальків коропаuk_UA
dc.title.alternativeImprovement of the compound feed composition for carp fryuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc639.37:636.085uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Udoskonalennia_skladu.pdf1,25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.