Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7909
Title: Перспективи використання наноматеріалів у харчовій промисловості
Other Titles: Prospects for the use of nanomaterials in the food industry
Authors: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskii, Volodymyr
Keywords: наночастинки;біонанотехнологія;наноемульсії;нанокапсули;наносенсори;nanoparticles;bionanotechnology;nanoemulsions;nanocapsules;nanosensors
Issue Date: 2022
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Цехмістренко С. І. Перспективи використання наноматеріалів у харчовій промисловості С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. С. Бітюцький // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції ( Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .- Біла Церква : БНАУ, 2022 .- С. 57–59.
Abstract: Показана перспектива використання наночастинок різного походження у харчовій промисловості у якості харчових добавок, наносенсорів, пакувального матеріалу та консервантів.
Description: The prospect of using nanoparticles of various origins in the food industry as food additives, nanosensors, packaging material and preservatives is shown
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7909
metadata.dc.identifier.udc: 620.3:664
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Perspektyvy_vykorystan.pdf1,51 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.