Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7909
Title: | Перспективи використання наноматеріалів у харчовій промисловості |
Other Titles: | Prospects for the use of nanomaterials in the food industry |
Authors: | Цехмістренко, Світлана Іванівна Tsekhmistrenko, Svitlana Цехмістренко, Оксана Сергіївна Tsekhmistrenko, Оksana Бітюцький, Володимир Семенович Bityutskii, Volodymyr |
Keywords: | наночастинки;біонанотехнологія;наноемульсії;нанокапсули;наносенсори;nanoparticles;bionanotechnology;nanoemulsions;nanocapsules;nanosensors |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Цехмістренко С. І. Перспективи використання наноматеріалів у харчовій промисловості С. І. Цехмістренко, О. С. Цехмістренко, В. С. Бітюцький // Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції ( Білоцерківський НАУ, 20 жовтня 2022 р.) .- Біла Церква : БНАУ, 2022 .- С. 57–59. |
Abstract: | Показана перспектива використання наночастинок різного походження у харчовій промисловості у якості харчових добавок, наносенсорів, пакувального матеріалу та консервантів. |
Description: | The prospect of using nanoparticles of various origins in the food industry as food additives, nanosensors, packaging material and preservatives is shown |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7909 |
metadata.dc.identifier.udc: | 620.3:664 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Perspektyvy_vykorystan.pdf | 1,51 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.