Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7806
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМінорова, Антоніна Володимирівна-
dc.contributor.authorMinorova, Antonina-
dc.contributor.authorМоісеєва, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorMoiseeva, Liudmyla-
dc.contributor.authorНаріжний, Сергій Анатолійович-
dc.contributor.authorNarizhniy, Serhiy-
dc.contributor.authorВежлівцева, Світлана Петрівна-
dc.contributor.authorVezhlivtseva, Svitlana-
dc.date.accessioned2022-08-15T13:39:29Z-
dc.date.available2022-08-15T13:39:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВикористання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітей / А. В. Мінорова, Л. О. Моісеєва, С. А. Наріжний, С. П. Вежлівцева // Підприємництво, торгівля, маркетинг: стратегії, технології та інновації: тези доп. V Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. (Київ, 27 травня 2022 р.) [Електронне видання] .– Київ : Державний торговельно-економічний університет , 2022 .– С 126-129.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7806-
dc.descriptionAt this stage, the effect of environmental acidity on the efficiency of lactose hydrolysis by the above-mentioned enzyme preparations was studied. The effect of active acidity on the efficiency of hydrolysis of lactose in skim milk and buttermilk was determined in the range from 5.5 to 8.0 units. pH. It was found that for the enzyme preparation GODO-YNL2 it is rational to carry out the hydrolysis of lactose in the range from 6.4 to 6.7 units. pH, and for the enzyme preparation MAXILACT LGi 5000 in the range from 6.5 to 7.0 units. pHuk_UA
dc.description.abstractНа даному етапі проводили дослідження впливу кислотності середовища на ефективність гідролізу лактози вищезазначеними фер- ментними препаратами. Вплив активної кислотності на ефективність гідролізу лактози у молоці знежиреному та маслянці визначали в діапазоні від 5,5 до 8,0 од. рН. Встановили, що для ферментного препарату GODO-YNL2 раціональним є проведення гідролізу лактози в діапазоні від 6,4 до 6,7 од. рН, а для ферментного препарату MAXILACT LGi 5000 в діапазоні від 6,5 до 7,0 од. рН.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherДержавний торговельно-економічний університетuk_UA
dc.subjectмаслянкаuk_UA
dc.subjectферментовані продуктиuk_UA
dc.subjectжирові кулькиuk_UA
dc.subjectелектрофоретичні властивостіuk_UA
dc.subjectbuttermilkuk_UA
dc.subjectfermented productsuk_UA
dc.subjectfat globulesuk_UA
dc.subjectelectrophoretic propertiesuk_UA
dc.titleВикористання маслянки в технології низьколактозних ферментованих продуктів для харчування дітейuk_UA
dc.title.alternativeThe use of buttermilk in the technology of low-lactose fermented foods for childrenuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664+640.4]:001.895uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vykorystannia_maslianky.pdf716,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.