Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrylipko, Tetiana-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБогатко, Леонід Мечеславович-
dc.contributor.authorBogatko, Leonid-
dc.contributor.authorБахур, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorBakhur, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-06-13T11:22:03Z-
dc.date.available2022-06-13T11:22:03Z-
dc.date.issued2020-11-
dc.identifier.citationСпосіб визначення фальсифікації сиру кисломолочного крохмалем мікроскопічним методом: патент на корисну модель № 144926, МПК G01N 33/12 (2006.01) / Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, Т. М. Приліпко та ін. - заявл. 12.12.2019, опублік. 10.11.2020; Бюл. № 21.- 6 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7709-
dc.descriptionThe method of determining the falsification of sour milk cheese starch by microscopic method. Additionally, a sample of 0.1-0.2 g of sour milk cheese is used, which is applied to a glass slide by rubbing and adding 1-2 drops of Lugol's solution. Cover with a cover glass, holding 0.5-1.0 minutes and microscopy at magnification x40, eyepiece x15, inspecting at least 5 fields of view and deriving the arithmetic mean of starch cells stained in blue, 1 field of view, in the absence of falsification starch - in the field of view of starch grains was not observed.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб визначення фальсифікації сиру кисломолочного крохмалем мікроскопічним методом. Додатково використовують пробу сиру кисломолочного у кількості 0,1-0,2г, яку наносять на предметне скельце, розтираючи та додаючи 1-2 краплі розчину Люголя. Накривають покривним скельцем, витримуючи 0,5-1,0 хвилин і мікроскопуючи за збільшення х40, окуляр х15, оглядаючи не менше 5 полів зору і виводячи середнє арифметичне значення клітин крохмалю, що фарбуються у синій колір, на 1 поле зору, за відсутності фальсифікації крохмалем - у полі зору зерен крохмалю не спостерігалось.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнський інститут інтелектуальної власності (Укрпатент)uk_UA
dc.subjectсир кисломолочнийuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectsour milk cheeseuk_UA
dc.subjectstarchuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.titleСпосіб визначення фальсифікації сиру кисломолочного крохмалем мікроскопічним методомuk_UA
dc.title.alternativeThe method of determining the falsification of sour milk cheese starch by microscopic methoduk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc636.09:614.31:637.12/.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
sposib_vyznachennia_falsyfikatcii_syru_kyslomolochnogo.pdf161,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.