Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7709
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiya | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prylipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Лясота, Василь Петрович | - |
dc.contributor.author | Lyasota, Vasily | - |
dc.contributor.author | Богатко, Леонід Мечеславович | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Leonid | - |
dc.contributor.author | Бахур, Тетяна Іванівна | - |
dc.contributor.author | Bakhur, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-13T11:22:03Z | - |
dc.date.available | 2022-06-13T11:22:03Z | - |
dc.date.issued | 2020-11 | - |
dc.identifier.citation | Спосіб визначення фальсифікації сиру кисломолочного крохмалем мікроскопічним методом: патент на корисну модель № 144926, МПК G01N 33/12 (2006.01) / Н. М. Богатко, Н. В. Букалова, Т. М. Приліпко та ін. - заявл. 12.12.2019, опублік. 10.11.2020; Бюл. № 21.- 6 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7709 | - |
dc.description | The method of determining the falsification of sour milk cheese starch by microscopic method. Additionally, a sample of 0.1-0.2 g of sour milk cheese is used, which is applied to a glass slide by rubbing and adding 1-2 drops of Lugol's solution. Cover with a cover glass, holding 0.5-1.0 minutes and microscopy at magnification x40, eyepiece x15, inspecting at least 5 fields of view and deriving the arithmetic mean of starch cells stained in blue, 1 field of view, in the absence of falsification starch - in the field of view of starch grains was not observed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Спосіб визначення фальсифікації сиру кисломолочного крохмалем мікроскопічним методом. Додатково використовують пробу сиру кисломолочного у кількості 0,1-0,2г, яку наносять на предметне скельце, розтираючи та додаючи 1-2 краплі розчину Люголя. Накривають покривним скельцем, витримуючи 0,5-1,0 хвилин і мікроскопуючи за збільшення х40, окуляр х15, оглядаючи не менше 5 полів зору і виводячи середнє арифметичне значення клітин крохмалю, що фарбуються у синій колір, на 1 поле зору, за відсутності фальсифікації крохмалем - у полі зору зерен крохмалю не спостерігалось. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Український інститут інтелектуальної власності (Укрпатент) | uk_UA |
dc.subject | сир кисломолочний | uk_UA |
dc.subject | крохмаль | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | sour milk cheese | uk_UA |
dc.subject | starch | uk_UA |
dc.subject | falsification | uk_UA |
dc.title | Спосіб визначення фальсифікації сиру кисломолочного крохмалем мікроскопічним методом | uk_UA |
dc.title.alternative | The method of determining the falsification of sour milk cheese starch by microscopic method | uk_UA |
dc.type | Патент | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.09:614.31:637.12/.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Інші публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
sposib_vyznachennia_falsyfikatcii_syru_kyslomolochnogo.pdf | 161,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.