Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7628
Назва: Принципи методів доборів клонів у селекції та насінництві часнику озимого і ярого
Інші назви: Principles of methods of selection of clones in selection and seed production of winter and spring garlic
Автори: Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenoviy
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Мереженюк, Вадим Анатолійович
Merezheniuk, Vadim
Ключові слова: часник озимий;winter garlic;селекція;selection;метод селекції;selection method;клоновий добір;clonal selection;вирощування насіння;seed proditetion
Дата публікації: жов-2021
Видавництво: Львів: ННВК «АТБ»
Бібліографічний опис: Сич З. Д. Принципи методів доборів клонів у селекції та насінництві часнику озимого і ярого / З.Д. Сич, С.М. Кубрак, В. А., Мереженюк // Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських теорій [тези доповідей] Мат.ХХІІ міжнародного . наук.-практ. форуму (5-7 жовтня 2021 р.: у 2 т., м. Львів). – Львів: ННВК «АТБ» 2021. – С. 348-351.
Серія/номер: Том 1;
Короткий огляд (реферат): Описано основний спосіб селекції та насінництва часнику озимого на стадії розмноженням через зубок, повітрянку і однозубку. Завдяки клоновому добору разом зі співробітниками Інституту часниківництва™ було створено новий сорт озимого часнику Айдер (патент № 210604), який належить до сортотипу Любаша.
Опис: The main method of selection and seed production of winter garlic at the stage of reproduction through tooth, aerial and monocot is described. Thanks to clonal selection, a new variety of winter garlic Aider (patent № 210604) was created together with the staff of the Institute of Garlic Growing, which belongs to the Lyubash variety
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7628
ISSN: 978-966-2942-46-7
УДК: 635.26: 631.527.6/8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Pryntsypy_metodiv.pdf244,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.