Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7565
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiya-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrylipko, Tetiana-
dc.contributor.authorЛясота, Василь Петрович-
dc.contributor.authorLyasota, Vasily-
dc.contributor.authorБахур, Тетяна Іванівна-
dc.contributor.authorBakhur, Tetiana-
dc.contributor.authorБогатко, Леонід Мечиславович-
dc.contributor.authorBogatko, leonid-
dc.date.accessioned2022-05-24T10:24:49Z-
dc.date.available2022-05-24T10:24:49Z-
dc.date.issued2021-08-
dc.identifier.citationСпосіб визначення фальсифікації вершкового масла рослинними оліями: патент на корисну модель № 148390, МПК G01N 33/04 (2006.01) / Н. М. Богатко, Т. М. Димань, А. Ф. Богатко та ін. - заявл. 08.12.2020, опублік. 04.08.2021; Бюл. № 31.- 5 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7565-
dc.descriptionThe method of determining the falsification of butter with vegetable oils, according to which use a molten test sample of butter in the amount of 2.0-2.1 cm3, to which was added a graduated pipette 2.0-2.1 cm3 solution of resorcinol in benzene with a mass fraction of 5, 0% and 2.0-2.1 cm3 of concentrated hydrochloric acid. Gently shake and after 2-3 minutes establish the absence or presence of purple color of varying intensity depending on the amount of addition of vegetable oils: up to 1.5% - light purple, from 1.6 to 5.0% - bright purple, more 5.1% - red-purple color.uk_UA
dc.description.abstractСпосіб визначення фальсифікації вершкового масла рослинними оліями, згідно з яким використовують розплавлену досліджувану пробу вершкового масла у кількості 2,0-2,1 см3, до якої додавали градуйованою піпеткою 2,0-2,1 см3 розчину резорцину в бензолі з масовою часткою 5,0 % та 2,0-2,1 см3 концентрованої хлорводневої кислоти. Обережно струшували та через 2-3 хвилини встановлювали відсутність або наявність фіолетового кольору різної інтенсивності в залежності від кількості додавання рослинних олій: до 1,5 % - світло- фіолетового кольору, від 1,6 до 5,0 % - яскраво-фіолетового, більше 5,1 % - червоно- фіолетового кольору.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherУкраїнський інститут інтелектуальної власності (Укрпатент)uk_UA
dc.subjectвершкове маслоuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectвизначенняuk_UA
dc.subjectbutteruk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.subjectdeterminationuk_UA
dc.subjectрослинні оліїuk_UA
dc.subjectvegetable oilsuk_UA
dc.titleСпосіб визначення фальсифікації вершкового масла рослинними оліямиuk_UA
dc.title.alternativeMethod of determining falsification of butter by vegetable oilsuk_UA
dc.typeПатентuk_UA
dc.identifier.udc636.09:614.31:637.12/.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
spocib_viznachennia_phalcifikacii_vershkovogo_masla.pdf158,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.