Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7450
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗагоруй, Людмила Петрівна-
dc.contributor.authorZagoruy, Ludmila-
dc.contributor.authorКалініна, Галина Петрівна-
dc.contributor.authorKalinina, Galina-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorЛуценко, Андрій Романович-
dc.contributor.authorLutsenko, Andrey-
dc.date.accessioned2022-05-11T12:00:09Z-
dc.date.available2022-05-11T12:00:09Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationДоцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції / Л.П.Загоруй, Г.П. Калініна, Т.Г. Мазур, А.Р. Луценко // Innovative development of hotel and restaurant industry and food production: proceedings of IІ International scientific and practical Internet conference ( April, 30. 2021) .- Prague, Oktan-Print s.r.o., 2021 . – Р. 62–63.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-385-367-3-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7450-
dc.descriptionThe expediency of using Mizun salad in culinary products has been studied. Given the rich vitamin and mineral composition of salad culture, it is promising for use in the preparation of dietary, health dishes in restaurants of Ukraine. In addition, openwork green leaves Mizun can be used as a decor during an exquisite presentation of salads and other dishes.uk_UA
dc.description.abstractВивчено доцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукції. Враховуючи багатий вітамінний та мінеральний склад салатної культури, вона є перспективною для використання у приготуванні дієтичних, оздоровчих страв в закладах ресторанного господарства України. Крім того, ажурні зелені листочки Мізунь можна використовувати як декор під час вишуканої презентації салатів та інших страв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectсалат Мізунаuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.subjectкалорійністьuk_UA
dc.subjectculinary productsuk_UA
dc.subjectMizuna saladuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.subjectcaloric contentuk_UA
dc.subjectкулинарная продукцияuk_UA
dc.subjectсалат Мизунаuk_UA
dc.subjectхимический составuk_UA
dc.subjectкалорийностьuk_UA
dc.titleДоцільність використання салату Мізуна у кулінарній продукціїuk_UA
dc.title.alternativeThe expediency of using Mizuna salad in culinary productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664:635.2uk_UA
dc.identifier.doi10.46489/IDOHAR-310509-
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dotsilnist_vykorystannia.pdf658,51 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.